(22-12-2017, 04:21)Miecznik napisał(a): Skoro wszystko co polskie jest takie BEE to aż dziw, że nie piszesz na niemieckich portalach, tylko męczysz się i przekonujesz wszystkich do swoich racji.
Czy ktoś stoi nad Tobą z karabinem maszynowym?
Mieczniku to ja stoję z karabinem wymierzonym prosto w Ferdydurke i musi tu pisać ,nie ma wyjścia

(22-12-2017, 12:47)Leon 66 napisał(a): ( jeszcze tylko 2x spac i dostane prezentyja już dostałam z Dublina i z Londynu

ide drewienko wrzucic do pieca,bo zaraz bedzie zimno i ciemno ,moje dzieci zmarzną

(22-12-2017, 03:24)ferdydurke napisał(a): Joano! Niemcy przywieźli cię tu z łapanki? Pilnują twojego palenia w kuchni drewnem z karabinem maszynowym?Haaa ,oj Ty nasza Lożo Szydercza
Kobieto ogarnij się!
Czy ty naprawdę wierzysz w to, że Niemca, którego ty kosztujesz ponad 2,5 tyś euro nie stać na piec indukcyjny, czy gazowy?
Skoro w DE jest zadupie i wszystko jest BEE, to wracaj do raju o imieniu Polska!
Nie siedź u znienawidzonego wroga, bo przecież dzieci masz ustawione w GB ( super zarabiają i zrobiły kariery).!
Czy też masz naturę masochistki, że musisz się męczyć w DE?
Mam dla ciebie jeszcze jedną super ofertę - wracaj do murowanego domu twoich przodków na zabużanskiej wsi.
Skoro Ukraińcy chcą do unii, to jak nic oddadzą tobie murowany i skanalizowany raj twoich przodkó

Przyjechałam dobrowolnie .Czy ja pisałam cokolwiek ze sie męczę w de? Lubie zmiany ,dzieki pracy podrozuje tu i tam i kazde miejsce ma swoj urok ,a palenie w kuchni w piecu sprawia mi frajde ,jak i moim dzieciom .Mam nawet 6 kurek ,a ja juz o to dbam zeby jajka smakowaly ,resztki ze stolu się nie marnuja ,a sernik swiateczny bedzie bio ,taki jak moja babcia piekla