"Ja tam widze bardzo wyrazna roznice miedzy strofujaca matrona a tym, co pisze Phoenix.
Ta ostatnia pisze przeciez tylko o sobie "
o sobie czy o zesklerotyzowanym upierdliwcu, ktory mniemam udzielal sie na tym temacie ?.
Belladonna, az takiej wielkiej roznicy miedzy nimi ( obiektywny ) czytelnik nie zauwaza.
Pani Renia probowala wszystkich ustawiac wedle wlasnego pojecia "kultura" .
Phoenix nie wie co to kultura, stad przyznaje sie czesto i szczerze - ze niekulturalni jej zwisaja , ale
- obie na swoj specyficzny sposob probowaly nami manipulowac.
Pani Renia pokazywala palcem tych ktorzy nie miescili sie w jej sielankowym swiatku ,
odstawali inteligencja, wychowaniem , pochodzeniem i zawodem .
Phoenix, robi to mniej wyrafinowanie , szydzi prosto z mostu ,-na temat jego wieku , starosci i i stopnia sklerozy : "wszak nie mam zaników pamięć.....choć jestem starsza kilka lat od pewnego starego zesklerotyzowanego upierdliwca. "
Obydwa zachowania sa prawde mowiac -nie do przyjecia
i wczesniej czy pozniej staja sie ogniskiem zapalnym w kazdej adekwatnej dyskusji.
Czy sie myle ,Belladonno ?
Zycze spokojnej nocy.
Ta ostatnia pisze przeciez tylko o sobie "
o sobie czy o zesklerotyzowanym upierdliwcu, ktory mniemam udzielal sie na tym temacie ?.
Belladonna, az takiej wielkiej roznicy miedzy nimi ( obiektywny ) czytelnik nie zauwaza.
Pani Renia probowala wszystkich ustawiac wedle wlasnego pojecia "kultura" .
Phoenix nie wie co to kultura, stad przyznaje sie czesto i szczerze - ze niekulturalni jej zwisaja , ale
- obie na swoj specyficzny sposob probowaly nami manipulowac.
Pani Renia pokazywala palcem tych ktorzy nie miescili sie w jej sielankowym swiatku ,
odstawali inteligencja, wychowaniem , pochodzeniem i zawodem .
Phoenix, robi to mniej wyrafinowanie , szydzi prosto z mostu ,-na temat jego wieku , starosci i i stopnia sklerozy : "wszak nie mam zaników pamięć.....choć jestem starsza kilka lat od pewnego starego zesklerotyzowanego upierdliwca. "
Obydwa zachowania sa prawde mowiac -nie do przyjecia
i wczesniej czy pozniej staja sie ogniskiem zapalnym w kazdej adekwatnej dyskusji.
Czy sie myle ,Belladonno ?
Zycze spokojnej nocy.
![[-]](https://nasze-niemcy.pl/images/nasze-niemcy/collapse.png)