Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PIS - Prawo i Sprawiedliwość
H.H, ja myślę, że to marudzenie można spokojnie...rozszerzyć. Odkąd premierem został M.Morawiecki jest jakby szerszy obszar do marudzenia i wieszania przysłowiowych psów.

Ja osobiście Exposé nowego premiera nie slchalam, ale słuchałam wypowiedzi uroczego posła Trzaskowskiego w programie M.Olejnik, dziennikarki TVN.
Otóż pan kandydat na nowego prezydenta W-wy powiedział, ze exposé było nudne i o niczym. 
I że można było zasnąć. 
Dodał, że  nie starczy nosić eleganckich garniturów i mówić po angielsku, bo trzeba jeszcze mieć coś do powiedzenia w tym języku. 
Pan T. był tak zajadly w pluciu na nowego premiera, że nawet kubeł zimnej wody wydanej przez Olejnik go nie powstrzymał. Pani Olejnik (dziennikarka stacji TV sprzyjającej PO) powiedziała mianowicie, że słuchała wystąpienia premiera. Że poruszonych było w nim wiele wątków i bynajmniej ja nie usypialo.

Doprawdy żałuję, że nie jestem mieszkanka Warszawy, bo w nadchodzących wyborach prezydenckich w tym mieście oddalabym swój głos  na pięknego Rafała. On taki....piękny  Big Grin
A jaki...mądry do tego  Tongue
13-12-2017, 19:49

Wiadomości w tym wątku
RE: PIS - Prawo i Sprawiedliwość - phoenix - 13-12-2017, 19:49

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: