(23-11-2017, 15:33)egle napisał(a): Dziekuje! Niestety dzisiejsze gorki a raczej pagorki bo ja sie nigdzie w Tatry ani Alpy nie wybieram...sniegu nie gwarantują.... ale w Polsce zapowiadaja sroga zime, wiec sanki pakuje... dla Ciebie i innych tez dobrego wypoczywania
No... To... Ty... W Beskidy śmigasz?.
(22-11-2017, 12:05)ychna napisał(a): A mnie bedzie szalenie milo przezyc te uroczystosc u mojej latorosli jako pani domu, o nic nie pytam, poprostu jestem ciekawa jak bedzie.. ile bedzie polskosci, itd. Nocujemy tam, potem jedziemy wspolnie do nas, tak, ze planowania i przygotowan dla mnie tez nie zabraknie. Poprostu ciesze sie, ze bedziemy razem, z akcentem na bedziemy i na razem.
Piszac te ostatnie slowa przypomnialam sobie znajomych od lat skloconych z wlasnymi doroslymi dziecmi, masakra, a juz w czasie samych swiat, musi to byc cholernie gorzka pigulka, jak dla mnie w ogole niemozliwa do przelkniecia.