(18-11-2017, 22:04)Renia napisał(a): Widze,ze z powodu mojego watka,fabek jest na celowniku i ta wyrazna presja,zeby dotrzymal slowa,czyli zamknal watek jest wyrazna. Powod zamkniecia jest znany,klotnie-czyli trolowanie.Zamkniecie watka i to dosyc aktywnego,powoduje straty dla fabka. Klikakanie zejdzie do minimum,kilka userow odejdzie i w koncu zapanuje bloga nuda.
Jest kilka osob,ktorym bardzo zalezy na zamknieciu watka.Umawiaja sie nawet,zeby tam nie pisac.
Ten zmasowany atak na TO I OVO,to nic innego jak sabotaz.Jezeli fabek da sie zmanipulowac kilku osobom,to watek zamknie ale nim to zrobi dobrze byloby przeanalizowac,dlaczego pewna grupa niszczy aktywnych ludzi.Byloby dobrze,wziac pod lupe zrodlo skad wychodza decyzje,zeby watek strollowac. Ja swojego watka nie trolluja to jasne.Karanie wiec mnie zanknieciem tematu znaczyloby--"Kowal zawinil,Cygana powiesili" Dobrze byloby to gruntownie przeanalizowac.
Rozmowa Fko z feniks-"Tak sobie mysle....jesli nikt tam nic nie bedzie pisal, to sprawa sie po prostu rozwiaze. "
nie liczyłabym na to , postaram się powstrzymać, ale" czasami człowiek mus i , inaczej się u dusi"
Nie ma przymusu pisania na moim watku ale wchodzic poto,zeby wyrzucic z siebie tone agresji ,nie bedzie tolerowane.
"
Witam.
Chciałbym aby wszystko było jasne. NIE ZALEŻY MI NA ŻADNYM KLIKANIU/100 MILIONÓW UŻYTKOWNIKÓW/WIELKIM RUCHU NA FORUM. Proszę wszystkich o zapamiętanie tego. Wolę 10 użytkowników spokojnie piszących i nie robiących zamieszania niż tysiąca robiących zamęt na forum. Mi tutaj nie zależy na pieniądzach itd. Tutaj ma być spokojne i kulturalne forum. Jak będzie trzeba wywalę każdego kto ma inne zdanie.
Jeśli ktoś nie zgłaszasz żadnych postów to dalej będzie tak jak jest. Jeśli zgłosisz post i napiszesz o tym publicznie, widzisz co się dzieje. Tak się nie robi. Dlatego bez zgłaszania postów nie da się wyeliminować obraźliwych wpisów co w konsekwencji zadecyduje o zamknięciu wątku. Więc jeśli chcesz prowadzić wątek to pilnuj porządku i zgłaszaj wpisy.
Pozdrawiam.