"Lewactwo, obecne również w TV, w Polsacie, chce zniszczyć patriotyczne uczucia Polaków. Chce, aby rządziła nami Unia, abyśmy czuli się bardziej Europejczykami, niż Polakami. Abyśmy nie czuli przynależności i miłości do kraju, tylko abyśmy się kłócili między sobą o to, kto będzie lepiej rządził Polską. Nikt nie będzie, bo lewactwo nigdy nie rządzi dobrze. TYLKO POLSKA PRAWICA."
jak lubiłam Kore tak dla mnie umarla
"
"Ta 4 Jurorów obnażyła się. To co oni zrobili było niesprawiedliwe. Stracili bardzo wiele w oczach publiczności. Zero obiektywizmu, 100 %, lewe poglądy, wstyd. Cenniejszy jest dla nich ktoś kto fałszuje i robi z siebie głupka promując zupełnie bezwartościową muzykę. Tam powinny zasiadać osoby kompetentne. Pełny szacunek dla chłopaka który ma odwagę śpiewać narodową muzykę
"
a teraz walnij mnie kuflem ferdydurke
na szczescie w Polsce teraz reklamuje sie patriotyzm
to bylo przed kilku laty jak chcialo nam sie ten patriotyzm wybic z glowy
jak lubiłam Kore tak dla mnie umarla
"
"Ta 4 Jurorów obnażyła się. To co oni zrobili było niesprawiedliwe. Stracili bardzo wiele w oczach publiczności. Zero obiektywizmu, 100 %, lewe poglądy, wstyd. Cenniejszy jest dla nich ktoś kto fałszuje i robi z siebie głupka promując zupełnie bezwartościową muzykę. Tam powinny zasiadać osoby kompetentne. Pełny szacunek dla chłopaka który ma odwagę śpiewać narodową muzykę

a teraz walnij mnie kuflem ferdydurke
na szczescie w Polsce teraz reklamuje sie patriotyzm
to bylo przed kilku laty jak chcialo nam sie ten patriotyzm wybic z glowy