No wlasnie Renia badz obiektywna....a jednak wchodzisz na nasz watek i czytasz od dechy do dechy
O powaznych tematach tez rozmawiamy i to dosc czesto. Nasz watek to luzna rozmowa,kiedy chcemy zaczynamy cos powaznego a kiedy mamy ochote to piszemy do smiechu. Wielokrotnie pisalismy ,ze jestesmy jak dobrzy znajomi spotykajacy sie np w kawiarni przy kawie przy lampce wina i bajdurzymy sobie o wszystkim i o niczym. Czy to tak trudno sobie wyobrazic ?Pytamy ot po prostu co u ciebie co u mnie......kazdy moze sie dosiasc i wypic z nami filizanke herbaty. Zycie w okolo bombarduje nas okropnosciami i tymi wszystkimi "waznymi" sprawami. Ja chce odpoczac i prosze ,zebys mi tego spokoju nie macila.
Niestety Reniu ,czytam twoj watek tak jak i ty nasz. Jestes bardzo niegrzeczna albo rzeczywiscie cierpisz na brak poczucia humoru.
Tak Reniu wlasnie rozmawiamy o prozaicznych sprawach i jesli to ci sie w glowie nie miesci to ja juz nic na to nie poradze
......alez poradze! Nie czytaj naszego watku

Niestety Reniu ,czytam twoj watek tak jak i ty nasz. Jestes bardzo niegrzeczna albo rzeczywiscie cierpisz na brak poczucia humoru.
Tak Reniu wlasnie rozmawiamy o prozaicznych sprawach i jesli to ci sie w glowie nie miesci to ja juz nic na to nie poradze

......alez poradze! Nie czytaj naszego watku

"Kiedy patrzę w oczy zwierzęcia,nie widzę w nich zwierzęcia.Widzę istotę żywą.Widzę przyjaciela.Czuję duszę." A.D.Williams