(14-11-2017, 16:05)Majami napisał(a): Joanno Dąbrowski
Ja się wcale nie dziwie że te twoje dzieci uciekły przed takim zaściankiem jak ty az na wyspy i wcale nie pragną bys tam z nimi zamieszkała.Jednakowoż jeśli je ktos kiedyś z England pogoni , to z całą pewnościa dzięki ludziom o tak ograniczonym pogladzie jak i ty prezentujesz. I oby ich tylko w najgorszym wypadku ktoś pogonił. Bo dzieki osobom o tak ksenofobicznych pogladach jak ty , niektóre matki odbieraja swoje dzieci w workach.
Zastanów się nad swoimi słowami i pomysl że to samo może spotkac TWOICH BLISKICH !!!
Ty pracujesz w Niemczech , twoje dzieci w Anglii....zastanów się również nad swoja hipokryzją.
Czy ja pisze cos o twojej corce?
A jak juz wspomnialas o moich dzieciach to do do twojej wiadomosci ,ze jeszcze mam na wychowaniu syna w Polsce , w Niemczech nie pracuje na stałe.A skad takie info masz ze dzieci nie pragna zeby z nimi zamieszkala?Oni tez tam na stale nie chca zamieszkac ,więc chyba nie bede sie wyglupiala zeby zamieszkac w Londynie.A o zycie to fakt trzeba tam sie bać kazdego dnia trzeba miec oczy szeroko otwarte.Dzieci maja poglądy takie jak ja ,a bac sie trzeba ale terroryzmu w Londynie.Są takimi patriotami jak ja ,wierza w Boga ,gromadza sie razem z Polakami w kosciele na mszy swietej.Tam czuja kawalek Polski .Oczywiscie zaliczą pasterke ,tak jak i szli poswiecic dary w koszyczku z cukrowym Barankiem
Jest moda na slowo ksenofobia ,a dlaczego nie na slowo patriotofobia?