(04-11-2017, 12:40)Diego10 napisał(a): Leon,zalatujesz mi zyta dabrowskim, Marcepanem i jeszcze innymi paroma osobami, to jest niesmaczne, ja nie chce tu dyskutowac ja chce sie bawic, zgaduj zgadula, z muzyka przez zycie sa to thematy porywajace, intelektualnie musze sie w pracy wysilac wiec po 8 godzinach intelektualnego wysilku potrzebuje odprezenia , posluchania muzyki , dobrej musyki, odprezajacej musyki, wesolej i jednoczesnie kulturalnej wymiany zdan a takze rubasznych wyglupow, na musyce doksztalcam sie , bo czesto nawet nie wiedzialam ze takie zespoly czy utwory istnialy, dzieki Helen za ten themat, dzieki Helen za wspaniala musyke, uzi , herbi i marika rowniez wzbogacili moje wrazenia muzyczne, poprzez prezentacje ich ulubionych utworow,, nastepny themat to zgaduj zgadula, dzieki Ychna za ten themat, ubaw mam niezly, Ychna, Anita , Uzi i Herbi sa fajnymi kompanami do zabawy, i to mi wytarczy, mozna fajne hitowe thematy utworzyc? tak , mozna a takich rozrabiakow jak ty nalezy ignorowac i tyle na ten themat
polece slowem Leona "hee"?
Dąbrowski zalatuje tylko i wyłącznie sobą

przestań Diego ,jak powiedziała zyta !
(04-11-2017, 13:09)Renia napisał(a): Czym jest dla nas Forum--lista sie wydluza.Moze byc miejscem na reklame,moze poglebiac intelekt i swiadomosc,moze sklocic i pogodzic,jest natchnieniem i plagiatem.Blogoslawienstwem i przeklenstwem zarazem.Jest tez zagadka,bo powiedzcie mi,czy tu mozna sie zakochac?
tak Reniu mozna się zakochać

przyznam ci rację Diego ,że ,poznajemy osobę poprzez prezentacje muzyczną,ale ta muzyka musi grać od osoby ,ktora slucha tej muzyki od serca ,to sie da wyczuc ,jest to namacalne ,ale taki dar maja nieliczni,dlatego nieliczni trafiaja prosto w serce