(30-10-2017, 17:35)Renia napisał(a): Zdaje mi sie,ze Diego i leon,pomylili salony.Zeby dyskutowac o tak powaznych sprawach,trzeba po pierwsze,miec jakis swoj dojrzaly swiatopoglad, opanowana tolerancje i byc na biezaco z kontrowersyjnymi tematami jak homoseksualizm,zwiazki inne niz malzenskie,inwitro,aborcja czy wiara i religia.Do tych tematow trzeba byc dojrzalym,orientowac sie w temacie i miec odpowiedni styl pisania zrozumialy dla innych.
Diego piszesz,ze Majami nie rozumie i ja tez nie rozumiem.Tzn,ze cos jest nie tak z twoimi komentarzami.Twoj jezyk nie jest zdecydowany i klarowny.Wyrzucasz tylko z siebie agresje i nie dziw sie,ze nikt tego nie rozumie.
Posluchaj rady Iberte,on ci tez dobrze zyczy.
Reniu, jezeli ja nie rozumiem to nie odpowiadam na wpisy userow , ktorych nie rozumiem, dziwie sie ze zarzucasz mi aggressie, ja mam tylko inny poglad na themat zwiazkow starych kobiet z mlodymi chlopcami
(30-10-2017, 17:44)zyta napisał(a): Renia, co ty z tymi niedorostkami dyskutujesz?
Przecież to plebs z czworaków.
Ty jesteś kobieta z klasą.
Z charyzmą.
Ze zrozumieniem.
Oriętujesz się.
Syrniczki z Podlasia są lepsze.
i pochodzi z miasta
(30-10-2017, 18:00)iberte napisał(a): Diego,
wszystko ma swoj czas i swoje prawa.
Jedni lubia gruszki prosto z drzewa.... bo twarde.
Inni wola gdy te gruszki dwa dni poleza.... bo dojrzale.
Ale stare przez to nie sa.
Milego dnia.
dokladnie , wszystko ma swoj czas i swoje prawa, i uwzam,ze odmladzanie sie poprzez duzo mlodszego faceta jest niezgodne z prawem natury
(30-10-2017, 19:04)Majami napisał(a): Stowarzyszenie matron czarnowidzących ma się dobrze jak widzę ...ahahahahahaha
Miłe Panie , nie pomyślałyscie moze o tym że to świadome wybory tych Panów ?
Jakoś nikogo nie dziwi że panowie po 50-tce rzadko wybierają kobiety starsze od siebie.
a to coz za nowa madrosc zyciowa, bogaci panowie po 50 tak, a normalni panowie szukaja kobiety z ktora moga spedzic mile chwile i niekoniecznie musi ich to kosztowac ogromne pieniadze