Reniuchna juz Ci pisałam,ze korporacje farmakologiczne to tygrysy,a my mie musimy być osłami by w te wszystkie środki ,cuda wierzyć.
Zawsze mamy prawo wyboru,albo wyraźny zgodę,albo mówimy synowcze NIE
Mamy wujka Google,przyjaciół ,znajomych a przede wszystkim własny rozum by odróżnić co jest dla nas dobre a co zle.
Idąc do chirurga z chorymi stawami zgadzasz sie na roczne leczenie Ibu czy szukasz nowych alternatyw?
Na ludzki rozum dedukując....jesli coś nam nie przynosi ulgi po miesiącu brniemy w g....dalej czy szukamy jakiejś alternatywy?
Ja borykam sie z chorobą stawów od lat.Brałam różną farmakologie .Przeszłam operacje .Po czasie dalej bolalo.Zmieniłam żywienie,przestalam uprawiać Cardio,wyrzuciłam z menu sol zstępując ją ziołami i uwierz mi bole ustały.
Nie mamy wpływu co nam dają....mamy wybór czy chcemy to brać czy nie.
Jak również sami decydujemy czy chcemy farmakologię czy alternarywe
Zawsze mamy prawo wyboru,albo wyraźny zgodę,albo mówimy synowcze NIE
Mamy wujka Google,przyjaciół ,znajomych a przede wszystkim własny rozum by odróżnić co jest dla nas dobre a co zle.
Idąc do chirurga z chorymi stawami zgadzasz sie na roczne leczenie Ibu czy szukasz nowych alternatyw?
Na ludzki rozum dedukując....jesli coś nam nie przynosi ulgi po miesiącu brniemy w g....dalej czy szukamy jakiejś alternatywy?
Ja borykam sie z chorobą stawów od lat.Brałam różną farmakologie .Przeszłam operacje .Po czasie dalej bolalo.Zmieniłam żywienie,przestalam uprawiać Cardio,wyrzuciłam z menu sol zstępując ją ziołami i uwierz mi bole ustały.
Nie mamy wpływu co nam dają....mamy wybór czy chcemy to brać czy nie.
Jak również sami decydujemy czy chcemy farmakologię czy alternarywe
![[-]](https://nasze-niemcy.pl/images/nasze-niemcy/collapse.png)