(19-10-2017, 10:53)Renia napisał(a):Reniu, cytując mój wpis (jedno zdanie!), dołożyłaś do niego kilka zdań swoich, sugerujących, że to mój wpis. - To nadużycie.(19-10-2017, 01:25)Miecznik napisał(a): Też bywasz Reniu i histeryczna, i uszczypliwa, i złośliwa. Potrafisz, potrafisz, tylko zwyczajowo łatwiej źdźbło w czyimś oku dojrzeć, niż belkę we własnym.Ja lubie cisze i spokoj i nie wmawiaj mi cech,ktorych nie posiadam.Zycze ci sukcesow ale pozwol i innym cos robic.
Czy ty czytasz to co pizesz?Ja mam wrazenie,ze po 50 jest twoim najwiekszym osiagnieciem zyciowym i bronisz to na wszelkie sposoby.Nie zdajesz sobie sprawy,ze inni tez chca zakladac ciekawe tematy.Pisales mi,ze ja mam tu swoja bande.Prosze,wymien chociaz 2.Kazdy kto chce byc tu aktywny,jest twoja konkurencja.Podcinasz skrzydla tym,ktorzy chca tu cos ciekawego napisac.Pewnie wiesz dlaczego tyle wartosciowych i ciekawych ludzi odeszlo.
Pisz ile chcesz, lubię Cię poczytać, a nawet niekiedy popisać z Tobą, czego najlepszym dowodem jest "TO I OVO".
Zakładaj wątków jak najwięcej, będzie miło.
Ae nie cofam mojej opinii o Twojej histeryczności, uszczypliwości i złośliwości. - Tak uważam, po prostu. Nikt nie jest idealny, także Ty.
Gdzie pisałem o "Twojej bandzie"?
Dowodem twojej histerii jest na przykład insynuacja, że każdy kto chce tu być aktywny jest "moją konkurencją".
Czujesz to? Ty mnie piszesz co ja myślę, lub co ja uważam? - Nie. Ty piszesz właśnie z powodu tejże histeryczności o "konkurencji" i "podcinaniu Twoich skrzydeł". Domyślam się, że sugerujesz, iż ludzie odchodzą z NN z mojego powodu...
Gratuluję, już gdzieś to słyszałem.

- Czasami bywasz miła, ale czasami okropna i odpowiem Ci Twoim wpisem skierowanym do mnie, że czasami przydałoby
Ci się kawałek chłopa, żebyś nie zgłupiała do reszty.

W związku z tym, że do cytatu z mojego wpisu dołożyłaś swoją treść, poproszę Fabka o skorygowanie tego. To nie ładnie.

Ale poza tym lubię Cię i pisz jak najwięcej.