Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niesamowita historia Polski.
Iberte, czy uważasz, że każdy niemiecki lekarz pracujący w Auschwitz zajmował się eksperymentami na ludziach?
Skoro ich nie skazano, to byli niewinni.
Czy uspokoiło by twoją skołataną duszę, gdyby lekarz z Auschwitz pracował jako hydraulik, a nie leczył ludzi?
Czy uspokoiło by twoją skołataną duszę, gdyby sędziowie z czasów 1933-45 pracowali jako ogrodnicy?
Czy uspokoiło by twoją skołataną duszę, gdyby oficerowie SS ( jednostkowe przypadki, a nie norma ) pracowali jako pomocnicy na budowie?
Nie byłem zwolenikiem komuchów, ale usuwanie wszystkich, którzy mieli z tym systemem doczynienia uważam, za poważny błąd, który w Polsce zrobiono, a już odtajnienie agentów przez Antka Policmajstra uważam za sprawę nadającą się przed Trybunał Stanu i najwyższy możliwy wyrok.
Dla mnie ten facet powinnien od wielu lat gnić w kiciu, a nie pełnić funkcję ministra obrony narodowej.

Efekt zatrudnienia tych wszystkich zbrodniarzy w niemieckim systemie jest taki, że ty i ja mieszkamy w tym kraju, a każdego dnia przybywa tutaj coraz więcej ziomali. Co za ironia losu! Nie dziwi cię to?
Prawy, demokratyczny kraj, który dba o dobro swych obywateli pustoszeje i wszyscy uważają, że jest OKAY!
No ale jako, że historia lubi się powtarzać, być może osiągniemy stan sprzed II wojny św. gdzie Ukraińcy stanowili 15% społeczeństwa. Fantastyczna perspektywa! ;=)))
24-09-2017, 00:26

Wiadomości w tym wątku
RE: Niesamowita historia Polski. - ferdydurke - 24-09-2017, 00:26