Jak najbardziej możliwe.
Unia za Polska nie będzie ani płakać, ani jej zatrzymywać.
Ciekawa jestem, jak Polska zwróci Unii pieniądze. Hehe! (Nie sadze, ze Polskę na to stać - moje osobiste zdanie).
I jak już Polska opuści Unie, to.... Polskę przejmie Rosja, a Unia się będzie spokojnie temu przyglądać.
Cała Polskę, nie będzie rozbioru, jak sobie to poniektórzy w Polsce wyobrażają.
Hehe!
A ja myśle, ze trzeba się potłuc, musi dobrze zaboleć, żeby nauczyć się, ze nie warto podskakiwać.
Jak to mówią: "pokorne ciele dwie krowy ssie". I na tym polega dyplomacja. Polska więcej zyskalaby mając dobre stosunki z sąsiadami. A to ciagle podskakiwanie w nieodpowiednim miejscu i czasie nie przysparza Polsce sojuszników. Obecnie mamy nieciekawa sytuacje i napięte stosunki miedzy Polska, a Unia.
Unia i Niemcy sobie bez Polski poradzą, ale Polska - nie.
No chyba, ze się ogrodzi murem i będzie samowystraczalnym państwie rolniczym.
Viel Spaß dabei!
Unia za Polska nie będzie ani płakać, ani jej zatrzymywać.
Ciekawa jestem, jak Polska zwróci Unii pieniądze. Hehe! (Nie sadze, ze Polskę na to stać - moje osobiste zdanie).
I jak już Polska opuści Unie, to.... Polskę przejmie Rosja, a Unia się będzie spokojnie temu przyglądać.
Cała Polskę, nie będzie rozbioru, jak sobie to poniektórzy w Polsce wyobrażają.
Hehe!
A ja myśle, ze trzeba się potłuc, musi dobrze zaboleć, żeby nauczyć się, ze nie warto podskakiwać.
Jak to mówią: "pokorne ciele dwie krowy ssie". I na tym polega dyplomacja. Polska więcej zyskalaby mając dobre stosunki z sąsiadami. A to ciagle podskakiwanie w nieodpowiednim miejscu i czasie nie przysparza Polsce sojuszników. Obecnie mamy nieciekawa sytuacje i napięte stosunki miedzy Polska, a Unia.
Unia i Niemcy sobie bez Polski poradzą, ale Polska - nie.
No chyba, ze się ogrodzi murem i będzie samowystraczalnym państwie rolniczym.
Viel Spaß dabei!