iberte po subiektywnym był myślnik i vide reparacje wojenne.
Ten wątek jest subiektywny, dlatego była wzmianka o kabarecie.
W kabarecie się bawisz i bijesz brawo, albo wychodzisz z sali, kląc pod nosę, że wydałeś na chałę kasę.
U mnie masz wszystko za friko i jeśli mój kabaret ci nie odpowiada,+ to zmykaj na po 50, gdzie są prowadzone harmonijne dyskusje na tematy codzienne. Tam też nie pobierają za bilet, ale uważaj, bo dają ostrzeżenia za trolowanie
Jak napiszesz coś nie pomyśli moderatora, to raz dwa klepnie ci 40% ostrzeżeń

Ten wątek jest subiektywny, dlatego była wzmianka o kabarecie.
W kabarecie się bawisz i bijesz brawo, albo wychodzisz z sali, kląc pod nosę, że wydałeś na chałę kasę.
U mnie masz wszystko za friko i jeśli mój kabaret ci nie odpowiada,+ to zmykaj na po 50, gdzie są prowadzone harmonijne dyskusje na tematy codzienne. Tam też nie pobierają za bilet, ale uważaj, bo dają ostrzeżenia za trolowanie

Jak napiszesz coś nie pomyśli moderatora, to raz dwa klepnie ci 40% ostrzeżeń

(07-09-2017, 00:10)Renia napisał(a): Ferdydurke,iberte,na MP zakladal tematy.Jeden to pamietam byl--jak byc soba,calkiem ciekawy i mial wziecie.Renia zołożyłem nawet dwa i oba usunięto
On i tak dlugo wytrzymal te dyskusje z toba.Zapewniam cie,ze bylo to raczej przez grzecznosc niz prawdziwa chec dyskusji.
Iberte to urodzony optymista. Lubi cie to i dyskutowal z toba ale nie wykorzystuj tego do klotni bo bedzie mu przykro.
Tez mnie ponosi jakie glupie poczynania robi Pis ale nie mam na to wplywu i nie bede sobie psula nerwow.
Jestem na Forum "Na temat" tam sa fachowcy i politycy to sobie czasami tam ulze.
Tak powaznie,to zaloz watek ale nie o polityce.Sprobuj chociaz jeden.