Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kolejna rocznica i moja kolejna frustracja!
Iberte,tolerancja ma rozne oblicza i roznie jest rozumiana przez ludzi.Bardzo chcialabym ci to wytlumaczyc bo jestes bystry ale jeszcze do tego postaraj sie.Dam ci prosty przyklad jak rozumiana jest np.dobroc.Mnie dobroc czlowieka wzrusza a dla glupiego dobry znaczy frajer i trzeba go wykorzystac.Niemcy sa tolerancyjni i poprawnie politycznie i zobacz jak na tym wychodza.Przyjezdzaja cwaniaki,biora socjal i pracuja na czarno.,a co jak frajer to niech placi.Ta poprawnosc polityczna juz calej europie bokiem wychodzi.Czy terror w kraju,ktory dal ludziom schronienie,prace./Francja np) zasluguje na takie brutalne zachowania.Gina niewinni ludzie.W Polsce sam widzisz jak sie ludzie zachowuja.Sami wyjezdzaja do roznych kraji ale nie chca u siebie nikogo obcego.U nas tolerancja w powijakach i nie bron tak rodakow bo nie warto.Moim zdaniem tolerancja jest przereklamowana.Piszesz tak,jakbys nigdy nie spotkal glupiego Polaka.
Co do muzyki,to ja zadnej nie dyskryminuje.Zalezy jaki mam nastroj,takiej muzyki slucham.Jak chce sie wyciszyc slucham Mozarta a jak mnie radosc nawet nieuzasadniona rozpiera to spiewam sobie "Jestem szalona..........itd.Problem w tym,ze muzyke trzeba rozumiec nie glowa ale emocjami.Jezeli ktos ma proste emocje nigdy nie zrozumie zadnej symfonii Bacha a przy ariach operowych pewnie usnie.Do odbioru muzyki,trzeba byc wewnetrznie przygotowanym.Im bardziej czlowiek wrazliwy,tym wiecej rozumie.Zobacz wiec roznice miedzy fanem Dody a fanem muzyki klasycznej.
Na koniec,Kaczynski to stary kawaler,ktory nie ma poczucia rzeczywistosci i chce realizowac swoje wizje polityczne.
Skloca nas z Rosja,z Niemcami z Francja i nie potrafi wspolpracowac.Chore pomysly narazaja Polske na smiesznosc.
Na szczescie wspolczuja nam,ze trafil nam sie fanatyk i trzeba go traktowac jak nawiedzonego.
Fakt,forum zrobilo sie nudne.Bardzo mnie ciekawi dlaczego tyle ludzi sie tu zameldowalo i to wcale nie awanturnicy i po kilku dniach znikaja.Chcialam na ten temat zalozyc watek ale bylby przypuszczalnie strollowany i polecialyby glowy i kary.
Czy ciebie nie ciekawi dlaczego znikl Wit, Dins i wiele innych?
23-08-2017, 22:18

Wiadomości w tym wątku
RE: Kolejna rocznica i moja kolejna frustracja! - Renia - 23-08-2017, 22:18

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: