(05-08-2017, 11:11)Majami napisał(a): Ja ani Woodstocku ani WOŚP nie upolityczniłam . Jesli kto kolwiek to zrobił to politycy prawej strony.
Akurat ja jestem w gronie tych osób które się ciesza że pomimo kłód jakie idą pod nogi tych dwóch fantastycznych polskich imprez one odbywają się nadal.
Czy ktos chce czy nie to biorący udział w tych przedsiewzieciach młodzi ludzie tez maja poglady i sa częscia społeczeństwa. Zastanawiające jest natomiast że chociazby w ASP na Woodstocku nie maja odwagi wystapic reprezentanci tej drugiej strony. Jak widac reszta bioraca w tym udział porusza sie tam bez sztabu ochroniarzy.
Ja własnie na tych otwartych młodych ludzi i ich swieże umysły stawiam .
Bardzo trafna uwaga z tym upolitycznieniem Woodstock i WOSP. Nie jestem fanem Owsiaka - Zyta może potwierdzić, jeśli przypomina sobie naszą dyskusję na temat Owsiaka sprzed dwóch lat na MP.
Jeśli Jurek Owsiak daje pani Pawłowicz radę :
" Niech pani spróbuje seksu. Poczuje pani motyle w brzuchu, poczuje pani rozluźnione plecy. Poczuje pani kwiat we włosach, a przez to w głowie też się może poukładać "
To ma rację i dobrze jej życzy! Z braku seksu ludziom bije na głowę i stają się upierdliwi i wredni.
No ale w PL rządzą ludzie, którzy seksu nie mają. Wyjątek stanowi Antoni, który ojczyznę obroni.
Czemu nie upolitycznia się pielgrzymek kiboli do Częstochowy? Bo to teraz awangarda społeczna jest!?
Ja już się cieszę na mecze Ległej z Bate Borysow i kolejne kary dla Ległej za "patriotyczne demonstaracje" wyświęconych w Częstochowie kiboli Ległej.