Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kolejna rocznica i moja kolejna frustracja!
Majami, przecież Ty jesteś taka sama jak tamci, tylko po drugiej strony płotu... "A na tyle rozsadna by wysłuchac argumentów obu stron. No i to robie." - i rzeczywiście uwierzyłaś w to, co napisałaś? Jestem tu chwilę; na początku nawet nie wiedziałam, że tu takie cyrki robisz: traktowanie z chłodem i pogardą dawnych znajomych, bo nie biją brawa Twoim poglądom politycznym, napastliwość - to jest wręcz uderzające w Twoich wypowiedziach. Jakby Cię coś opętało. Uskrajniłaś się, jak ludzie, o których tu wypisujesz nienawistne posty.

Napisałam krótką uwagę na temat Woodstocku, a Ty co zrobiłaś z całą ideą tego festiwalu? Postanowiłaś go upolitycznić... Akurat rozmowę z Biedroniem oglądałam wczoraj na żywo, bo lubię gościa, ale to naprawdę nie jest najfajniejsze w tym miejscu i nie to przyciąga - dzięki Bogu - ludzi tam. Wyszukiwanie tylko pasujących nam informacji to nie jest oznaka zdrowego rozsądku, wprost przeciwnie.

Najgorsze, co może spotkać naród, to starcie jednych zacietrzewionych idiotów z drugimi. Z tego rodzą się wojny, powstania i inne tragedie, nad którymi trochę tu biadoliliśmy. W każdym razie nie da się skłócić narodu działaniami tylko jednej strony.
05-08-2017, 10:08

Wiadomości w tym wątku
RE: Kolejna rocznica i moja kolejna frustracja! - dins - 05-08-2017, 10:08

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: