(31-07-2017, 20:20)dins napisał(a): A która partia poprze charyzmatycznego i z autorytetem? Albo masz swojego prezydenta albo po co ci prezydent.
W Dudy bunt też nie wierzę. Jak to profesor Staniszkis powiedziała: "bunt kontrolowany".
W ten kontrolowany nie wierze bo zarowno prezes jak i Zbyszek nie bardzo lubia niesubordynacje , a ta była bardzo publiczna.
Zreszta Zbyszek jest dodatkowo zdeterminowany jako majacy nadzieje na delfina PiS ....wszak juz młody i tak samo wierny Jaki depcze mu po pietach po tę schede ...a ma czyste konto
(31-07-2017, 20:17)ferdydurke napisał(a):To żes teraz ebnoł plusa(31-07-2017, 16:32)iberte napisał(a): Do klekania znajda sie urzednicy.Iberte , zdziwisz się! Ale ja jestem święcie przekonany, że byłbyś lepszym prezydentem PL niż wszyscy dotychczasowi razem wzięci, a ja Cię napewno nie będę rozliczał z delegacji, bo człowiek wybrany na prezydenta powinnien mieć rozwinięty kręgosłup uczciwości wewnętrznej, że nie ma potrzeby rozliczania go z tego na co wydał.
Obiecuje Wam, ze bede prezydentem ponad wszystkimi Polakami.
Bede jezdzil po swiecie i nie bede mial obiekcji, aby Ferdydurke rozliczal moje delegacje.
Bede spiewal piosenki i zaliczal panienki.
Nie bede ukrywal przekretow i kasa sie podziele.
Jestem jedynym kandydatem ktory Wam nic nie obiecuje, poza tym, ze nie bede mial kota lecz konta w Szwajcarii.
Za sama szczerosc, mozecie isc na mnie glosowac...