Anitko jak juz.
Kłamstwo patologiczne ;/ nigdy nie bylo moja mocna strona przy ferdydurke ,ale nasza Wikipedia-egzemplarz unikatowy(ferdydurke) ma juz ułożona pseudologie i biografie trzeba uzupełnić jeszcze tylko cechy i pochodzenie.
Przywlokłeś nie oznacza skopiowałeś.
Po co masz sie dowiadywac ,ty juz masz zarys mojej osoby.Potrzebujesz tylko potwierdzenia. ;.(
Tak jestem stara panna na emeryturce,obrabiająca działkę 3500m zastawiona budami i otaczająca się gromada kotów i psów,a miedzy nimi latające szczury hodowlane.
Pokazały sie nawet pierwsze siwe włosy na mej skroni....,ale co ja ci bede pisac dziadku
Münchhausen hymmmm czyżby los sie do mnie uśmiechną i znalazł mi na forum kolejnego doktorka-wolontariusza,który podjąłby się leczenia tej dolegliwości?
Och, dziękuje kolego jestem pod wrażeniem twej niezwykle pomocnej dłoni.
Na dobry początek zajmij się zaburzeniem mojej osobowości.
Raz jeszcze dziękuje,żeś się pojawił na mej drodze to trzy zaburzenia uleczysz w mnie w mgnieniu oka.
PS.
ide nakarmic stado wyglodnialych zwierzat i zajmie mi to kupe czasu,a ty glowkuj kolego glowkuj jak tu Anitke jeszcze raz obrazic,bo jak utarlo sie
do trzech razy sztuka
Wieczorkiem wpadne po diagnoze

Kłamstwo patologiczne ;/ nigdy nie bylo moja mocna strona przy ferdydurke
Przywlokłeś nie oznacza skopiowałeś.
Po co masz sie dowiadywac ,ty juz masz zarys mojej osoby.Potrzebujesz tylko potwierdzenia. ;.(
Tak jestem stara panna na emeryturce,obrabiająca działkę 3500m zastawiona budami i otaczająca się gromada kotów i psów,a miedzy nimi latające szczury hodowlane.
Pokazały sie nawet pierwsze siwe włosy na mej skroni....,ale co ja ci bede pisac dziadku
Münchhausen
Och, dziękuje kolego jestem pod wrażeniem twej niezwykle pomocnej dłoni.
Na dobry początek zajmij się zaburzeniem mojej osobowości.
Raz jeszcze dziękuje,żeś się pojawił na mej drodze to trzy zaburzenia uleczysz w mnie w mgnieniu oka.
PS.
ide nakarmic stado wyglodnialych zwierzat i zajmie mi to kupe czasu,a ty glowkuj kolego glowkuj jak tu Anitke jeszcze raz obrazic,bo jak utarlo sie
do trzech razy sztuka

Wieczorkiem wpadne po diagnoze