(02-07-2017, 22:00)herbiherb napisał(a): egle ja tez na zadupiu mieszkam,trzy litery na rejestracji to wiesz co to znaczya ja lubie poniedziaki. ciasno są wypełnione, więc od rana do wieczora się dzieje![]()
troche za bardzo pochwalilem pogode bo i sobota tylko 24 stopnie i dzis tez cos kolo tego
ale mnie tam to nie przeszkadza troche ochlodzenia sie zawsze przyda
ale tak na przyszlosc jak chcesz miec pogode podczas urlopu,ja przynajmniej tak robie
pisze poprostu SMS za chiba 3,69 ze chcesz miec slonce od kiedy do kiedy i gdzie wpisujesz w SMsie i
po krzyku ,wiem ze napewno niektorzy powiedza to co ty jeszcze SMS piszesz no ale niestety jeszcze
z Whatsappa nie mam nummeru
i przypominam ze jutro poniedzialek
acha zapomnialbym spytac , gdzie Ty bys patrzyla nie na Rysia:
wiesz o tym powiedzeniu dumm f... gut

no cho podobnież wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, to mnie się akurat ten Rysiu średnio podoba. Zerkałabym w innym kierunku, o tam kilku przystojniejszych siedzi

ja też mam trzy litery na tablicy, wcześniej miałam dwie, ale z jedną jeździć bym nie chciała, lubię swoje zadupie, ciszę w niedzielne popołudnie i że jak wracasz z imprezy, to każde auto wracające w Twoim kierunku jest jak taksowka, ale bez opłaty

powiedzenia nie znam, rozwiń proszę ;P
u nas dziś było słonecznie, choć ja na pogodę nie narzekam, ostatnie dni były super i na moim małym polku ukazały się pierwsze ogóry, dostałam od teściowej specjalny garnek na małosolne, więc już mi slinka cieknie i dla tych ogórków, te parę kropli deszczu przetrzymam,,....
najgorsze jednak, że podobnież całe wakacje takie mają być...