Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OBRZYDLIWE słowa rzecznika
Ot taka ciekawostke znalazłam
https://konwentnarodowypolski.wordpress.com/2014/01/22/wspolodpowiedzialnosc-zydow-za-holocaust/

Jak mozna poczytać za holocaust odpowiedzialni sa równiez zydzi.Dla zainteresowanych i tych co co chcieliby zgłębić temat bibliografia podana w artykule .
Żeby była jasnosc dla tych co im się nie chce czytać i szukać , a nie moga się powstrzymac przed komentarzem...ogromna czesć tych ksiażek i opracowań napisali żydowscy historycy.

Odpowiedzialnosc Polaków za Holocaust odnotowała nawet wikipedia.
Zresztą jestem zdania że taki" słowny holocaust" jest w Polsce dalej obecny i bierze w nim udział wielu Polaków . Prym wiedzie oczywiscie ojczulek redemptorysta z Torunia. Z jego radyjka wylewa się on szeroką rzeką.

Teraz można szukac literówek i innych byków w tym co napisałam , myśle że cała resztę wystarczajaco dobrze udokumentowałam jak na potrzeby takiej dyskusji.

To napisałam ja ...nie , nie Jarząbkowa .. ".potomkini głupców" ...a napisałam to dla reprezentantów
mędrców .

Ps. Walterze , twoja wielbicielka a moja znajoma Helenka przesyła ci pozdrowienia.
26-06-2017, 08:36

Wiadomości w tym wątku
OBRZYDLIWE słowa rzecznika - uzi80 - 22-06-2017, 20:00
RE: OBRZYDLIWE słowa rzecznika - Majami - 26-06-2017, 08:36