Ferdydurke,
a po coz to mamy tworzyc polskie THW?
Rozbudujmy PCK oraz MOPS.
Wazne,aby ktos byl do rozdawania opatrunkow
Idac Twoim tokiem myslenia,to my wogole wojska nie potrzebujemy.
To jest bardzo humanistyczne i godne pochwaly,tyle tylko,ze niektorzy nasi sasiedzi maja w tylku humanizm.
A poki co,to sadze,ze wieksze spustoszenie wokol Polski, robia sami Polacy.
Zauwaz,ze w ostatnim okresie atmosfera polityczna, stala sie olowiano ciezka.Nieproduktywna i XXL konfliktowa.
Jezyk polityczny nieslychanie agresywny i arogancki.
W najblizszym czasie nie odbedzie sie Polsce zadne referendum ani wybory.
Jednak non stop, jestesmy zawalani sondazami i komentarzami,jaka ta wredna i durna partia jest PiS.
Mnie nie tresc niepokoi lecz nasilenie.
To mi troche przypomina sytuacje, w ktorej nikt nie wiedzial kim jest Petru i Nowoczesna,a poparcie bylo juz dwucyfrowe.
Sadze,ze w najblizszym czasie zacznie sie etap wyszukiwania skandali i zaprezentowanie nowego produktu.
Wg utartego schematu
Na koniec wroce do cytatow p.Szydlo,ktore Cie tak zbulwersowaly.
Wiem,ze jestes czlowiekiem obiektywnym,wiec sprobuj cala wypowiedz przesluchac jeszcze raz i na moment zapomnij,ze p.Szydlo .......jest czlonkiem PiS-u.
Jezeli Ci sie to uda(w co nie watpie)to dlugo bedziesz sie musial doszukiwac skandalicznych aspektow.
Jej tekst,to nie jest dyplomatyczny hit,ale czy naprawde skandal?
Pisarza tekstow i tak powinna zmienic
Mysle,ze zachowanie pijanego Jean Claude Juncker w Rydze 2015 bylo skandalem.
Ale przeminelo z wiatrem....no bo Juncker
a po coz to mamy tworzyc polskie THW?
Rozbudujmy PCK oraz MOPS.
Wazne,aby ktos byl do rozdawania opatrunkow

Idac Twoim tokiem myslenia,to my wogole wojska nie potrzebujemy.
To jest bardzo humanistyczne i godne pochwaly,tyle tylko,ze niektorzy nasi sasiedzi maja w tylku humanizm.
A poki co,to sadze,ze wieksze spustoszenie wokol Polski, robia sami Polacy.
Zauwaz,ze w ostatnim okresie atmosfera polityczna, stala sie olowiano ciezka.Nieproduktywna i XXL konfliktowa.
Jezyk polityczny nieslychanie agresywny i arogancki.
W najblizszym czasie nie odbedzie sie Polsce zadne referendum ani wybory.
Jednak non stop, jestesmy zawalani sondazami i komentarzami,jaka ta wredna i durna partia jest PiS.
Mnie nie tresc niepokoi lecz nasilenie.
To mi troche przypomina sytuacje, w ktorej nikt nie wiedzial kim jest Petru i Nowoczesna,a poparcie bylo juz dwucyfrowe.
Sadze,ze w najblizszym czasie zacznie sie etap wyszukiwania skandali i zaprezentowanie nowego produktu.
Wg utartego schematu
Na koniec wroce do cytatow p.Szydlo,ktore Cie tak zbulwersowaly.
Wiem,ze jestes czlowiekiem obiektywnym,wiec sprobuj cala wypowiedz przesluchac jeszcze raz i na moment zapomnij,ze p.Szydlo .......jest czlonkiem PiS-u.
Jezeli Ci sie to uda(w co nie watpie)to dlugo bedziesz sie musial doszukiwac skandalicznych aspektow.
Jej tekst,to nie jest dyplomatyczny hit,ale czy naprawde skandal?
Pisarza tekstow i tak powinna zmienic

Mysle,ze zachowanie pijanego Jean Claude Juncker w Rydze 2015 bylo skandalem.
Ale przeminelo z wiatrem....no bo Juncker