(14-06-2017, 13:18)Majami napisał(a): Biorac pod uwagę połozenie budynku , a takze przez kogo był zamieszkiwany to nie dziwia mnie ogladane obrazki.
Budynek składał się ze 120 -tu mieszkań socjalnych w jednej z najdrozszych dzielnic Londynu.
Z cała pewnoscia dojdzie do wyburzenia i na jego miejscu powstanie prześliczny i bajońsko drogi apartamentowiec z nowymi najemcami.
Ogień od drugiego pietra po dach rozprzestrzenił się w zawrotnym tempie 15 minut. ?
Zoska ,nie jestem teraz 100% pewna,ale cus wydaje mi sie, ze troche przerobilas swoj komentarz ?
Rozszerzylas go?!

Kogo teraz to obchodzi co w przyszlosci bedzie tam stalo i kto tam bedzie mieszkal?
(14-06-2017, 15:12)Majami napisał(a): Jesli nie słuchałam danej wiadomości i nie mam bladego o niej pojęcia , to nie zabieram głosu w tej sprawie i nie komentuje.
Nie znam sie na hokeju , piłce noznej , boksie , to nie wchodze na te tematy i nie komentuje tego czego nie widziałam. Nie komentuje tez książek i filmów , których nie czytałam. Takie dziwne mam zasady.
Z tego co wyczytalam na tym temacie wystarczylo mi ,a zeby skomentowac cos wlasnymi slowami, czy ja musze najpierw popatrzec w TV. lub szukac madrosci w necie? Na to szkoda mi czasu, mam ciekawsze sprawy w zyciu.

"Nie znam sie na hokeju , piłce noznej , boksie , to nie wchodze na te tematy i nie komentuje tego czego nie widziałam. Nie komentuje tez książek i filmów , których nie czytałam. Takie dziwne mam zasady."
Mylisz pojecia, to co wymienilas, jest to hobby ,lub zainteresowanie. Jaka jest przyczyna tej tragedi, ile ludzi zginelo jeszcze nikt nie wie, wiec nie zabieraj glosu.