(10-06-2017, 21:07)ferdydurke napisał(a):(10-06-2017, 20:54)Diego10 napisał(a): jezeli twoje wywody sa faktami a nie rasismem to ja jestem chinka a jak widac na fotce mam wiele wspolnego z chinami
Tak Diego masz wiele wspólnego z Chinkami![]()
Odrób zadanie matematyczne, które ci zadałem! Wszyscy wiemy, że masz trudności z językiem polskim i jego prawidłową interpretacją, dlatego jeśli czegoś nie rozumiesz, to poszperaj sobie w necie. Na pierwszy ogień proponuję pojęcie "Rasizm".
Możesz przeczytać definicję po niemiecku, a potem spróbować w moim tekscie znaleźć aspekty rasistowskie!
ja mam tyle wspolnego z chinkami co twoje wypowiedzi z fakatami
Oni chcą być traktowani jak ludzie! Homo sapiens - myśli i wie w jakich warunkach naturalnych żyje. Obecnie żwierzęta są mądrzejsze od tych afrykańskich "homo sapiens", bo one dostosowują swoją populacje do warunków naturalnych w których żyją.
to jest twoja wypowiedz, to jest skandal, tak pisac o innych ,tylko dlatego ze jest ich wiecej i maja inny kolor skory
ferdydurke, pozatym ton twoich wypowiedzi jest okropny arogancki a logika zero
to ze inne narodowosci i rasy sa liczniejsze niz ludnosc europy, jest znana kazedmu od lat i nic nowego tu nie wpisales, ale to nie jest powod do tego zeby sie o mieszkancach afryki w ten ponizajacy, dyskryminujacy i rasistowski sposob wyrazac