Aaaaahahahaha 
Czy ja się mylę... Ja tylko zapodałam wątek do dyskusji.
Opinię tę często się słyszy, nawet w piosenkach.
Pamiętaj, że kanony urody ulegały zmianom.
Weźmy takie gracje Rubensa. Haha!
Wyobraź sobie je w kisielu!
Te od Rafaela jakby "zgrabniejsze". Powiedzmy.
... Albo weźmy Trzy Gracje Grycana...
No cóż, Panie esteto, pozostaje życzyć sobie, aby panie też miały na czym oko zawiesić.
Ja na przykład też jestem wzrokowcem i to bardzo. Też potrafię docenić piękno i zgrabne, muskularne ciało męskie. Mam taki gust starogrecki.
P. S. Przypomniała mi się pewna pani, Wenus z Willendorfu. Taka zapomniana, chociaż swojego czasu pożądanym ideałem kobiety była.
Życzę Tobie, żeby zagościła w Twoich snach erotycznych, na przykład w takiej jelly fight!

Ja się zgłosiłam, jakby co, a Wy panowie szykujcie zawodników do oil wrestling, hehe. Tylko ładne, opalone mają być te towary.

Czy ja się mylę... Ja tylko zapodałam wątek do dyskusji.
Opinię tę często się słyszy, nawet w piosenkach.
Pamiętaj, że kanony urody ulegały zmianom.
Weźmy takie gracje Rubensa. Haha!
Wyobraź sobie je w kisielu!
Te od Rafaela jakby "zgrabniejsze". Powiedzmy.
... Albo weźmy Trzy Gracje Grycana...
No cóż, Panie esteto, pozostaje życzyć sobie, aby panie też miały na czym oko zawiesić.
Ja na przykład też jestem wzrokowcem i to bardzo. Też potrafię docenić piękno i zgrabne, muskularne ciało męskie. Mam taki gust starogrecki.
P. S. Przypomniała mi się pewna pani, Wenus z Willendorfu. Taka zapomniana, chociaż swojego czasu pożądanym ideałem kobiety była.
Życzę Tobie, żeby zagościła w Twoich snach erotycznych, na przykład w takiej jelly fight!

Ja się zgłosiłam, jakby co, a Wy panowie szykujcie zawodników do oil wrestling, hehe. Tylko ładne, opalone mają być te towary.
Nigdy nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
Mark Twain
Mark Twain
![[-]](https://nasze-niemcy.pl/images/nasze-niemcy/collapse.png)