Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto jedzie na festiwal piosenki reżimowej do Opola?
(23-05-2017, 10:47)iberte napisał(a): Za czasow Gomulki,Gierka i Jaruzelskiego organizatorem imprezy w Opolu byl Komitet ds Radia i Telewizji.
Krotka mowiac..wydzial propagandy KCPZPR.
Sila rzeczy,ci trzej trubadurzy,dostawali tyle krytyki na ile pozwolili.
W sumie wszyscy byli zadowoleni,poniewaz nikt ich nie krytykowal,a narod dostal to co potrzebowal...chleba i igrzysk.

Pietrzak,istotnie swoje odsluzyl.
Czas by byl,aby ktos z bliskich zlozyl za niego wniosek o emeryture Big Grin

Tak wogole, to  szkoda tej imprezy,bo duzo ladnych dziewczyn mozna bylo spotkac,bez podrozowania po calej Polsce Big Grin

Z zamachem na odrodzona demokracje w Polsce bym tego nie kojarzyl.
Jak mozna obalac cos, czego przed tym nie bylo?
Drogi iberte, miałem przyjemność pomagać w organizacji trzech opolskich festiwali i trudno mi potwierdzić twoje słowa, bo wtedy za imprezę propagandową KRiTv musiałbym uznać transmisję mistrzostw Europy w podnoszeniu ciężarów z katowickiego Spodka. Mój Drogi, dowcip polega na tym, że nie wszystkie występy w ramach Kabaretonu były transmitowane. Jedne nie były transmitowane, bo ich poziom był żenujący, inne bo ich wyraz zbyt mocno dokuczał władzy i cenzor o numerze XY tego nie puszczał.

Co do kobietek to przyznaję Ci absolutną rację! AHHHHHHHHHHHHH! Łza się w oku kręci na samo wspomnienie  Cool

(23-05-2017, 16:30)Majami napisał(a): Musze powiedziec ze dawno sie tak nie usmiałam w komentarzach pod artykułami na ten temat...

Ja także muszę się podpisać obiema rękami pod twoim stwierdzeniem!
Też mnie te komentarze ubawiły.
26-05-2017, 21:48

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto jedzie na festiwal piosenki reżimowej do Opola? - ferdydurke - 26-05-2017, 21:48

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: