Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie.
(24-05-2017, 23:14)uzi80 napisał(a): Anita....nie raczyłaś odpowiedziec na moje pytania. ...tylko sama zadałaś kolejne;ja w przeciwienstwie do Ciebie. ..odpowiem.
Był żle okajdankowany. ...zrobiono bład strzelajac z tasera. ...wystarczyło sciagnac cartridg i przyłożyć do ciała  ....zrobic "krotkie spiecie"..a oni walili tzw "haczykami."..I tyle .

Przepraszam serducho umknęło mi to odwróceni,ale to tak jest jak się pisze z fona.

Odwróce pytanie :....
Czy zadzwonisz po policje gdy na Twojej drodze stanie ...młody...naćpany...z. ..pałką teleskopowa w reku? ???.
Czy może bedziesz bała sie.....że owi ...."faszysci..mordercy itd"...wyrządzą owemu delikwentowi jakowąś krzywde? .

Tak Uzi zadzwonię,bo to nie ja stoję na straży porządku tylko Policja.
Nie mylić porządku z nadgorliwością.

(25-05-2017, 12:14)Majami napisał(a): TVN puscił film dostarczony przez niezadowolonego policjanta z tego komisariatu.
By  zrozumieć dlaczego , trzeba rozumieć  strukture i układy panujące w dzisiejszej policji.

I co dokładnie chcesz nam przekazać o wrocławskim policjancie?

(24-05-2017, 20:28)Miecznik napisał(a): Wyszło na jaw, bo TVN puściła filmik z komisariatu. Smile
Nie twórzmy teorii spiskowych.
Policja to nie Wersal, każda policja leje i ma swoje metody "rozmiękczania" podejrzanych. Zależy jaka sprawa, kto i jaki policjant. Wink

Tylko nie każda matka traci w tak idiotyczny sposób "rozmiękczania" syna....
25-05-2017, 16:12

Wiadomości w tym wątku
RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017, 16:12