Diego...kulturalne dyskusje na tym forum akurat sa standardem.
Być może czasem ... (choćby i z mojego powodu ) ...pewne żarty...pewne polemiki sa dla niektorych niezrozumiałe. ....ale ...sadze....ze takowe drobne animozje maja szanse zniknać.
A co do kwestii zapomnienia. ...no ja stosuje zasade ....ze lepiej zapomnieć. ...taka...."tabula rasa"
.
Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie;sadze że napisanym postem. ..np:moim. ...może
.."ewentualnie" posługiwać sie administrator danej strony.
Z tym że....no pomyśl Diego
.
Być może czasem ... (choćby i z mojego powodu ) ...pewne żarty...pewne polemiki sa dla niektorych niezrozumiałe. ....ale ...sadze....ze takowe drobne animozje maja szanse zniknać.
A co do kwestii zapomnienia. ...no ja stosuje zasade ....ze lepiej zapomnieć. ...taka...."tabula rasa"

(17-05-2017, 22:45)Diego10 napisał(a): Uzi,ale czy komentarze pisane na forum , na forum otwartym , jest materialaem intelektualnym, podlegajacym ochronie prawnej, druga strona twierdzi ze zostala okradziona ze swojej tworczosci, jakiegos produktu, wiec zeby to wyjasnic , nalezy najpierw podac definicje kradziezy intelektualnej i mysle ze zainteresowane osoby beda zmuszone do wycofania sie z z zarzutu czynu przestepczego
Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie;sadze że napisanym postem. ..np:moim. ...może
.."ewentualnie" posługiwać sie administrator danej strony.
Z tym że....no pomyśl Diego