Dzięki Reniuś za miłe słowa.
Co do Twojej propozycji - powoli, powoli.
Zresztą naprawdę, przy takiej pogodzie często wybywam.
Poza tym musimy jeszcze odczekać aż detox po mp zacznie działać.
XD XD XD
P. S. Mam już piękny temat w głowie, jednak wciąż nie udaje mi się wrzucać zdjęć z mojej komórki. Instrukcję czytałam....
Pozdrawiam, buziolki :*
Dokładnie chodzi o moje wpisy dokonywane na NN i wklejane na niejakie mp. Przekręcane i prześmiewane przez subarru, który zawitał niedawno tutaj i starał się o stołek moderatora.
Dokladnie ychna tak jest do teraz. Z tym obsmarowywaniem.
Dlatego nie omieszkuję pisać tam często o moim ulubionym portalu NN, zachęcając ludzi do odwiedzania
Wygląda na to, że żebym mogła z Wami usiąść, muszę przytargać swoją flaszkę.
Ale nic to
Co do Twojej propozycji - powoli, powoli.
Zresztą naprawdę, przy takiej pogodzie często wybywam.
Poza tym musimy jeszcze odczekać aż detox po mp zacznie działać.
XD XD XD
P. S. Mam już piękny temat w głowie, jednak wciąż nie udaje mi się wrzucać zdjęć z mojej komórki. Instrukcję czytałam....
Pozdrawiam, buziolki :*
(17-05-2017, 12:42)ychna napisał(a): Co Ty mowisz? Kopiuje sie i wkleja na MP? ale, macie branie!tez bym tak chciala..
Z tego co pamietam, to wiele tam smarowano o tutejszych userach ..
Reklama dla NN jak sie patrzy!
Dokładnie chodzi o moje wpisy dokonywane na NN i wklejane na niejakie mp. Przekręcane i prześmiewane przez subarru, który zawitał niedawno tutaj i starał się o stołek moderatora.
Dokladnie ychna tak jest do teraz. Z tym obsmarowywaniem.
Dlatego nie omieszkuję pisać tam często o moim ulubionym portalu NN, zachęcając ludzi do odwiedzania

(17-05-2017, 15:58)Majami napisał(a): Docent , przynies dwie butelki bo się dosiadłam
Wygląda na to, że żebym mogła z Wami usiąść, muszę przytargać swoją flaszkę.
Ale nic to

Nigdy nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
Mark Twain
Mark Twain