Witam ponownie, w odniesieniu do mojego ostatniego zapytania. Wysłałam do nich odp z prośbą o nie rozkładanie na raty. Tylko o możliwość wpłaty całej kwoty. W tym samym dniu dostałam list z kwitkiem w którym rozlozyli mi na raty. Ja wolalabym wpłacić całość i mieć spokój. Jedynie nie wiem na który nr konta, ten który jest na kwitku do Stuttgartu czy ogólny do Köln z do i wypisać moje wszystkie niezbędne dane?dzięki za pomoc z góry.
Witam ponownie, w odniesieniu do mojego ostatniego zapytania. Wysłałam do nich odp z prośbą o nie rozkładanie na raty. Tylko o możliwość wpłaty całej kwoty. W tym samym dniu dostałam list z kwitkiem w którym rozlozyli mi na raty. Ja wolalabym wpłacić całość i mieć spokój. Jedynie nie wiem na który nr konta, ten który jest na kwitku do Stuttgartu czy ogólny do Köln i wypisać moje wszystkie niezbędne dane?dzięki za pomoc z góry.
Witam ponownie, w odniesieniu do mojego ostatniego zapytania. Wysłałam do nich odp z prośbą o nie rozkładanie na raty. Tylko o możliwość wpłaty całej kwoty. W tym samym dniu dostałam list z kwitkiem w którym rozlozyli mi na raty. Ja wolalabym wpłacić całość i mieć spokój. Jedynie nie wiem na który nr konta, ten który jest na kwitku do Stuttgartu czy ogólny do Köln i wypisać moje wszystkie niezbędne dane?dzięki za pomoc z góry.