Ychna, to nie jest problem czekania na coś, to nie jest problem 2-3-10 czy 22 moderów!
Problemem jest monopol MP na rynku, nie ma drugiego portalu, który by stwarzał im zagrożenie, a większość zamiast przejść tu i zrobić tu frekwencję siedzi tam i odmraża sobie uszy! Kiedy MP zobaczyłoby, że ma poważną konkurecję na rynku, to wtedy zaczęłoby być może dbać o klienta, bo to MY napędzamy im pieniądze do kieszeni!
Oni nam łaski nie robią! Ilość klików to wartość reklamowa strony, którą się sprzedaje!
Był tu w początkach czasu internetu portal handlowy RICARDO, taki wcześniejszy EBAY,
parę fajnych rzeczy udało mi się tam kupić!
Na początku się starali - reklama w TV radiu i t p.
Potem zaniedbali klientów brakiem odpowiedniego zabezpieczenia transakcji!
Wydawało im się , że rynek należy do nich i nikt nie może zagrozić ich pozycji
Dziś RICARDO nie istnieje EBAY ich wyrzucił z rynku, bo w odpowiednim momecie nie zareagowali na potrzeby rynku.
Ciekaw jestem jak długo LUD EGIPTU da sobą pomiatać i kiedy pójdzie po rozum do głowy!
Myślę że ten akcent muzyczny jest odpowiedni
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hAUzocyl3TY[/youtube]
Problemem jest monopol MP na rynku, nie ma drugiego portalu, który by stwarzał im zagrożenie, a większość zamiast przejść tu i zrobić tu frekwencję siedzi tam i odmraża sobie uszy! Kiedy MP zobaczyłoby, że ma poważną konkurecję na rynku, to wtedy zaczęłoby być może dbać o klienta, bo to MY napędzamy im pieniądze do kieszeni!
Oni nam łaski nie robią! Ilość klików to wartość reklamowa strony, którą się sprzedaje!
Był tu w początkach czasu internetu portal handlowy RICARDO, taki wcześniejszy EBAY,
parę fajnych rzeczy udało mi się tam kupić!
Na początku się starali - reklama w TV radiu i t p.
Potem zaniedbali klientów brakiem odpowiedniego zabezpieczenia transakcji!
Wydawało im się , że rynek należy do nich i nikt nie może zagrozić ich pozycji
Dziś RICARDO nie istnieje EBAY ich wyrzucił z rynku, bo w odpowiednim momecie nie zareagowali na potrzeby rynku.
Ciekaw jestem jak długo LUD EGIPTU da sobą pomiatać i kiedy pójdzie po rozum do głowy!
Myślę że ten akcent muzyczny jest odpowiedni
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hAUzocyl3TY[/youtube]