Flo moim zdaniem dzisiejsze mieso to ...tez chemia. Zwierzeta naszpikowane przeroznymi rzeczami tak zeby przyrost masy byl jak najwiekszy. Prawdopodobnie twoje koty jadly mieso z tatara bo bylo "czyste" . No,moze w miare czyste (chodzi mi o chemie).
Moje koty jedza raz w tygodniu piersi z kurczaka i innego miesa z kury nie rusza. Nie rusza miesa z lidla z Aldi nie zawsze. Z Rewe tak. Wedlin nie jedza ,odskakuja od nich jak od jakiegos robactwa
Moze dlatego,ze ja nie jem miesa wiec i koty do resztek miesnych nie sa przyzwyczajone. Natomiast uwielbiaja surowa rybe. Kupuje zamrozone filety a pozniej ile trzeba to im odmrazam. Ryba nigdy im sie nie znudzi. Lubia mokra karme z saszetek z Felixa,natomiast zadnych tego rodzaju pasztetow nie rusza. Probowalam z wieloma firmami i to wcale nie tanimi. Jedza do pewnego czasu a pozniej nie. Sucha karme jedza rozna i ta im smakuje ale tez do czasu 
Mam tutaj znajoma ,ktora ma pieknego 14 letniego kocura. Je tylko i wylacznie karme z Aldi. Znajoma twierdzi ,ze najgorzej jak sie kotom podsuwa co rusz to cos innego. Jej kot nigdy nie chorowal . Moje maja 9 lat i tez (odpukac) jakos sie trzymaja.
[attachment=512]
Pozdrawiamy wszystkie kociaki i kociarzy
Dodam,ze moje pija tylko wode. Mleka nigdy im nie dawalam i to dzisiejsze sklepowe mlekko tez nie takie jest jak trzeba
Pamietam moje koty z dziecinstwa zawsze pily mleko ,no ale my bralismy mleczko od krowki ,ktora pasla sie na kwiecistych lakach pozbawionych sztucznych nawozow 
Wolowine kupowalam dla psa i koty jej nigdy nawet nie powachaly
Takie sa katy,co kot to pstrot!
Moje koty jedza raz w tygodniu piersi z kurczaka i innego miesa z kury nie rusza. Nie rusza miesa z lidla z Aldi nie zawsze. Z Rewe tak. Wedlin nie jedza ,odskakuja od nich jak od jakiegos robactwa

Mam tutaj znajoma ,ktora ma pieknego 14 letniego kocura. Je tylko i wylacznie karme z Aldi. Znajoma twierdzi ,ze najgorzej jak sie kotom podsuwa co rusz to cos innego. Jej kot nigdy nie chorowal . Moje maja 9 lat i tez (odpukac) jakos sie trzymaja.
[attachment=512]
Pozdrawiamy wszystkie kociaki i kociarzy

Dodam,ze moje pija tylko wode. Mleka nigdy im nie dawalam i to dzisiejsze sklepowe mlekko tez nie takie jest jak trzeba

Wolowine kupowalam dla psa i koty jej nigdy nawet nie powachaly

"Kiedy patrzę w oczy zwierzęcia,nie widzę w nich zwierzęcia.Widzę istotę żywą.Widzę przyjaciela.Czuję duszę." A.D.Williams