(06-03-2017, 12:21)Miecznik napisał(a): Chciałeś wziąć kredyt, a zrobiłeś ubezpieczenie?...
Masz prawo zrezygnować z każdej zawartej przez internet umowy, nikt nie ma prawa bez Twojej zgody pobierać pieniędzy z Twojego konta.
Niestety, nie piszesz jasno, nie bardzo wiadomo o co chodzi, bo raz sugerujesz, że to oszuści którzy zawirusowali Ci komputer i chcą Ci nielegalnie dobrać się do konta, a po chwili piszesz, że ktoś będzie Ci każdego miesiąca pobierał 180 euro, a tak przestępny nie działają, bardziej to wygląda na Twoje dobrowolne zobowiązanie wobec legalnej instytucji...
Tak czy inaczej możesz z każdej umowy czy zobowiązania uczynionego na odległość, wycofać się w ciążgu 14 dni, najlepiej pisemnie i poleconym.
chodzi mi o to, że wszedłem na stronę banku dkb i po kliknięciu na wniosek przeniosło mnie na inną stronę internetową. I myślę że mam jakiegoś wirusa na komputerze, bo nieraz wyskakują mi okienka same z siebie. I teraz było tak samo, tylko przeniosło mnie na wniosek do tego co wypełniłem. Np bratu z konta pobiera bank automatycznie za mieszkanie rachunki i auto. Dlatego moje obawy, że za to co wypełniłem też będą mi zabierać. No i nie dostałem żadnej umowy ani dokumentów ani na email ani nigdzie. Chyba niepotrzebnie się zamartwiam.