Dzień dobry.
Dzis kolejny piękny dzień.
Wczoraj urobiłam się jak durna ,ale opłaciło się bo pochwal nie było końca
,a i efekt doskonały
Diego wczoraj byłam wieczorem ze znajomymi w restauracji i o mało nie wyciągnęłam rak z kieszeni by jednej Pni pogrozić paluszkiem.
Była babka z córka coś się sprzeczały i nagle słyszę taki tekst
_Urodziłam Cie wiec masz mi być posłuszna,dałam Ci dach nad głowa,jedzenie,możliwość edukacji wiec jedyne czego od Ciebie oczekuje to bezwzględnego posłuszeństwa._
Dziewczyna potrafiła tylko odpowiedzieć ;kocham Cie mamo i dziękuje .ze mnie urodziłaś.
Przez cały wieczór siedziała przy stole z pochylona głowa.
O matko!
To teraz tak się z dziećmi rozmawia?
Czy to się nazywa miłość matki do dziecka?
Nie wiem czemu ,ale od wczoraj nie mogę wyzbyć się obrazu tej dziewczyny...jej oczu,które bały się rozejrzeć dookoła niej,
Milego dnia.
Dzis kolejny piękny dzień.
Wczoraj urobiłam się jak durna ,ale opłaciło się bo pochwal nie było końca
,a i efekt doskonały
Diego wczoraj byłam wieczorem ze znajomymi w restauracji i o mało nie wyciągnęłam rak z kieszeni by jednej Pni pogrozić paluszkiem.
Była babka z córka coś się sprzeczały i nagle słyszę taki tekst
_Urodziłam Cie wiec masz mi być posłuszna,dałam Ci dach nad głowa,jedzenie,możliwość edukacji wiec jedyne czego od Ciebie oczekuje to bezwzględnego posłuszeństwa._
Dziewczyna potrafiła tylko odpowiedzieć ;kocham Cie mamo i dziękuje .ze mnie urodziłaś.
Przez cały wieczór siedziała przy stole z pochylona głowa.
O matko!
To teraz tak się z dziećmi rozmawia?
Czy to się nazywa miłość matki do dziecka?
Nie wiem czemu ,ale od wczoraj nie mogę wyzbyć się obrazu tej dziewczyny...jej oczu,które bały się rozejrzeć dookoła niej,
Milego dnia.
![[-]](https://nasze-niemcy.pl/images/nasze-niemcy/collapse.png)