Ja sie z Wami w zypelnosci zgadzam jezeli chodzi o Osobe ktora takie prawo jazdy posiadala ale wedlug mnie jezeli Osoba nie posiadala wczesniej zadnych uprawnien i jie posiada Sadowego zakazu prowadzenia pojazdow w DE to w tym momencie dla Policji wazne jest tylko to ze nie porusza sie po infrastrukturze bez uprawnien.
Naturalnie moge sie mylic.
Jest jeszcze cos.
Tak naprawde Furesheinstelle wysyla zwykky liscik ze w zwiazku z tym ze zapytalem o mozliwosc wyrobienia w DE prawka to zapraszaja w pierwszej kolejnosci do przeprowadzenia testu MPU, po zakonczeniu MPU moglem przystapic do kursu ba prawo jazdy...
I tu wedlug mbie jest pies pogrzebany, uwarunkowanie wydania PJ a nie zakaz jazdy...
Przeciez ja nawet tego zwyklego listu moglem nie wyjac ze skrzynki czy nogl do mnie nie dotrzec...
To logiczne czy nie?
Naturalnie moge sie mylic.
Jest jeszcze cos.
Tak naprawde Furesheinstelle wysyla zwykky liscik ze w zwiazku z tym ze zapytalem o mozliwosc wyrobienia w DE prawka to zapraszaja w pierwszej kolejnosci do przeprowadzenia testu MPU, po zakonczeniu MPU moglem przystapic do kursu ba prawo jazdy...
I tu wedlug mbie jest pies pogrzebany, uwarunkowanie wydania PJ a nie zakaz jazdy...
Przeciez ja nawet tego zwyklego listu moglem nie wyjac ze skrzynki czy nogl do mnie nie dotrzec...
To logiczne czy nie?