Przepraszam, ze zapytam, ale za co zostal Saba zbananowany? Jezeli sie mnie bananuje, to juz mnie to przestalo dziwic, ale Saba. To jeden z najfajniejszych chlopcow na tym forum, zaraz po Mieczniku, bardzo bym prosila o wyjasnienie, chetnie mialabym z nim kontakt pisemny, czytalam jego wpisy z checia, z Miecznikiem Tez bym pisala, ale sie boje, bo dostane nastepne ostrzezenie, a za Co? A za nic, ot tak sobie, rece i nogi mi opadaja na to co tu sie dzieje, Jezeli o taka demokracje walczylismy, to powiem -kommuno wroc-
Nie jest moim celem atakowanie kogokolwiek, moim celem jest pisanie otwarcie o tym , co nie jest w porzadku, wystarczy wpisy forumowiczow ignorowac a nie zglaszac, jak w KGB czy Ub nie lubie kogos ignoruje, nie czytam, a nie jak donosiciel donosze, bardzo niesmaczne
Nie jest moim celem atakowanie kogokolwiek, moim celem jest pisanie otwarcie o tym , co nie jest w porzadku, wystarczy wpisy forumowiczow ignorowac a nie zglaszac, jak w KGB czy Ub nie lubie kogos ignoruje, nie czytam, a nie jak donosiciel donosze, bardzo niesmaczne