(31-01-2017, 14:39)Anita napisał(a):(30-01-2017, 14:52)ychna napisał(a): To, ze dba sie o zwierzaki to super sprawa, ale uwazam, ze nie nalezy przesadzac, zwierze ma swoja nature i nie nalezy jej "koslawic".
Każdy ma takiego psa jakiego potrzebuje, a nie jakiego chce mieć.
Cesar Millan.
Lepiej by brzmiało...
"Każdy POWINIEN mieć takiego psa jakiego potrzebuje..."
(31-01-2017, 12:51)ychna napisał(a): Oj, mylisz sie Anito,Sama se jedz barszcz z pietruszka
wcale nie mialam na mysli konkretnej osoby, tylko tak generalnie napisalam, co mysle;
Oprocz tego, jesli chodzi o naprawianie czegos, to najczesciej zaczynam od samej siebie, a, dopiero potem siepie po innych!! Kiedys duzo krzyczalam na dziewczyny, bo sie bardzo denerwowalam, a, denerwowalam sie, bo mialam sporo problemow, w domu bylo stanowczo za glosno, wiec przykrecilam w pierwszym rzedzie sobie Lautstärke i o "dziwo" one z czasem tez sie uspokoily.. teraz tylko czasami zasssycze, ale jest spokoj..![]()
Uzi, moja zupa Kürbis-curry, faktycznie nie potrzebuje pietruszki, Twoja za to tak !!
Nie wypadalo mi wysylac Ciebie po zapalki, wiec mozesz sholowac natke do barszczu ..![]()
U mnie wczoraj sypal snieg, cos tam jeszcze zostalo, wiec generalnie jest jasno..

No to ten śnieg do mnie dotarł