Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zanim założysz nowy temat przeszukaj forum, czyli jak znaleźć to czego szukamy.
Niby proste, ale nie do konca, wpisalam do wyszukiwarki "WOŚP" i wynik byl taki, jak ponizej -
[Obrazek: 15824282_1188889111201536_940052415_o.jp...e=586C1387]
czyli oprocz drugiej pozycji, gdzie juz tytul zawiera "WOŚP" szukajacy jest skazany na wertowanie tematow.
A przeciez istnieja techniczne rozwiazania, ze wyszukiwarka w mig potrafi wyszukac to co potrzebujemy, na dodatek wskazac na kolorowo. 
Chcialabym tez wiedziec, dlaczego szukajac czegos, musze wciaz odczekac jakis tam czas, to jest troche irytujace.
Zaraz dokoncze ten post, ale chce jeszcze sprawdzic jedna opcje, bo moze to ja cos zle robie.. momencik - 
dobra, "Po 50." ma 232 strony, jak mam znalezc na tym topiku tematyke "WOŚP" ? Nie umiem i nie wiem czy jest to w ogole mozliwe ?!
Kiedys szukalam tematyki wypieku chleba, znalazlam tylko dlatego, ze sama o tym pisalam i mniej wiecej orientowalam sie, gdzie to moze byc. 
Jak ma sobie poradzic nowy user? 
Czy nie zdalyby egzaminu tzw. tagi ? 
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
02-01-2017, 00:06

Wiadomości w tym wątku
RE: Zanim założysz nowy temat przeszukaj forum, czyli jak znaleźć to czego szukamy. - ychna - 02-01-2017, 00:06

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: