Dobry wieczor
Herbi tance byly super, jak co roku, dobra kapela , jedzonko smakowalo jak swojskie, piwa nie pije ,wiec nie wiem czy bylo smaczne? Towarzycho na 102 , wrocilam do komnaty cala i zdrowa nad ranem.
Nastepnego dnia moja corka zaprosila cala pake na zupke z mojej dyni , ktora pielegnowalam
Milala tylko byc zupka, zakonczylo sie znowu na tancach, poprawiny
Dzisiaj otrzymalam dobra wiadomosc, dostalam nowe mieszkanko , w nowym domu, od 1. 12. przeprowadzam sie w kierunku poludnia
Ciesze sie bardzo, nie musze tapetowac , malowac .
Pazdziernik sprzyja mi, musze na horoskop zerknac, co tam universum szykuje mi?
Lubie tego sluchac, pozytywnie myslec,moje zyczenia spelniaja mi sie..
Pisal ? Diego jest dziewczynka, ona mi nigdy nic zlego nie napisala, lubie ja, a co inni maja do niej to ich problem.
Jest uczynna kobieta, na MP. czesto pomagala w tlumaczeniu itp...

Herbi tance byly super, jak co roku, dobra kapela , jedzonko smakowalo jak swojskie, piwa nie pije ,wiec nie wiem czy bylo smaczne? Towarzycho na 102 , wrocilam do komnaty cala i zdrowa nad ranem.

Nastepnego dnia moja corka zaprosila cala pake na zupke z mojej dyni , ktora pielegnowalam

Milala tylko byc zupka, zakonczylo sie znowu na tancach, poprawiny

Dzisiaj otrzymalam dobra wiadomosc, dostalam nowe mieszkanko , w nowym domu, od 1. 12. przeprowadzam sie w kierunku poludnia

Ciesze sie bardzo, nie musze tapetowac , malowac .
Pazdziernik sprzyja mi, musze na horoskop zerknac, co tam universum szykuje mi?

Lubie tego sluchac, pozytywnie myslec,moje zyczenia spelniaja mi sie..

(04-10-2016, 13:23)herbiherb napisał(a): acha chyba jakiejs zwidy mam albo mialem bo wydaje mi sie ze Diego13 cos mi pisal![]()
niestety nie widze wpisu,powiem ze dziwne to bo nie bylo obrazliwe ani nic wtym stylu
chetnie bym podyskutowal
Pisal ? Diego jest dziewczynka, ona mi nigdy nic zlego nie napisala, lubie ja, a co inni maja do niej to ich problem.
Jest uczynna kobieta, na MP. czesto pomagala w tlumaczeniu itp...