(29-09-2016, 13:19)uzi80 napisał(a):a u mnie znowu wszystko na odwrot, ale dobre, ze choc na odwrot, a nie ze wcale(28-09-2016, 22:10)egle napisał(a):Hmm...jakiekolwiek co pływa???...no ja za tłustymi oczkami w rosole też nie przepadam(28-09-2016, 21:11)ychna napisał(a): No egle, masz jakies dziwne dzieci bo tym zazwyczaj balagan nie przeszkadza, ale niech cos zielonego w rosole plywa..
no moim też przeszkadza, nie tylko zielone, ale jakiekolwiek, co pływa...,
co do dziwnosi, to w pełni masz rację, dziwna matka, to dzieci nie mogą być inne.
Dziwna matka ,dziwne dzieci...w ogóle dziwny jest ten świat.
Mimo że pochmurnie i wietrznie to dzionek całkiem,całkiem...humor mi dopisuje. ...zapewne temu że mam dziś wolne![]()

w rosole oczka plywac moga, marchewka jednak np juz nie, zadne ziielone z pietruszki i absolutnie nic z kurczaka, ma byc rosolek, jak lza, tylko nieco tlusta

(29-09-2016, 21:27)herbiherb napisał(a):(28-09-2016, 21:11)ychna napisał(a): No egle, masz jakies dziwne dzieci bo tym zazwyczaj balagan nie przeszkadza, ale niech cos zielonego w rosole plywa..
E no ta ja tam trovhe z innej gliny bylem![]()
pamietam za bajtla to mi balagam bardzo przeszkadzal
dodam tylko ze Mutti mi sprzatala (ale to chyba bylo bez znaczemia![]()
![]()
)
dopiero jak bylem juz troche starszy i mialem sam sprzatac to mi balagan zupelnie nie
przeszkadzal,dziwne jak to czlowiek zmienia poglady zmienia
hehhe, no tak punkt siedzenia ....
ja nie sprzatam po moich dzieciach, wiec dlatego im przeszkadza, bo potem juz nawet przy pietrowych kombinacjach nie ma sie gdzie bawic, trzeba wiec sprzatac
z tym porzadkiem to ja oczywiscie zartowalam, bo u mnie wiecznie bajzel jest, ale to ma swoje dobre strony, bo jak zapraszam gosci, to od razu wiem, kto jest swoj i szczery, a kto przyjezdza tylko dupe obrobic

(29-09-2016, 22:24)herbiherb napisał(a): nie przejmuj sie jak to sie mowi
jutro nowy dzien moze bedziesz mial wiecej szczescia,
i cos tam sobie zerkniesz podczas reklam![]()
a Ty mozesz bys wsparl kolege, programy mu relacjonowal, powiedzial, jak laptopa w kiblu przemycic, albo cos innego, to sie smiejesz...
Uzi, dam Ci dobre rozwiazanie, dwa telewizory... jesli Twoj wyladuje w garazu, albo w piwnicy, to sorry, ale w domu tez jest demokracja