poszlam po dziecko , kolezanka z klasy wyslala mnie po to dziecko do innego pokoju, zapukalam , w pokoju bylo dwoje dzieci , jedno dziecko widzac mnie , odskoczylo od tego drugiegi, a to drugie dziecko, wystraszone , odwijalo sobie sznurek z szyji, stalam jas sparalizowana , co by bylo, gdybym tego dnia nie przyszla po to dziecko? dlugo sie zastaanawialam jak mam sie zacchowac, powiedzialam kolezance z klasy o tym zajsciu, a ta mnie zapytala czy ja dziecu powiedzialam ze tak nie wolno robi, no tak dziecku z Down Syndrom mozna 100 razy mowic, nastepnego dnia poinformowalam dyyrektora szkoly o tym zajsciu , nie podaajac nazwiska kolezanki, poprosilam tylko zeby wydal ogolne zarzadzenie , ze nie wolno dzieci bez nadzoru zostawiac, i co widze , ta baba zostawia w dalszym ciagu dzieci z uposledzeniem bez nadzoru a ja mam opory jej nazwisko podac
paragon , poczekaj na ychne , ja bym najpierw podsmazyla dobrze z obydwu stron a potem powolutku gotowala z dodatkiem warzyw i przypraw, wychodzi z tego soczysta pieczen , ziemiaczki no i buraczki do tego
ale poczekaj lepiej na Ychne , ona jest super
(17-09-2016, 18:42)paragon napisał(a): Doradźcie jak zrobić fajne smazon mięsko na obiad. Konkretnie plastry karkówki. Jutro ja gotuje i kuilem karkówkę. Chciałbym może zrobić cps....innego,nowego.
paragon , poczekaj na ychne , ja bym najpierw podsmazyla dobrze z obydwu stron a potem powolutku gotowala z dodatkiem warzyw i przypraw, wychodzi z tego soczysta pieczen , ziemiaczki no i buraczki do tego
ale poczekaj lepiej na Ychne , ona jest super