(25-08-2016, 02:24)ferdydurke napisał(a): Helen, ja wiem, że to przerasta twoje wyobrażenie, ale moje życzenia na wątku muzycznym były szczere i bez podekstów!
Tu możesz sobie wklejać co chcesz - złego słowa z mojej strony nie przeczytasz! :=))
Dodatkowo zwróć uwagę na datę mojego zarejestrowania na tym forum, czy nie kojarzy ci się ta data z tą kiedy prosiłaś mnie o wybaczenie, że nie możesz pozostać w gronie moich znajomych na MP, bo nacisk grupowy jest zbyt silny dla ciebie.
Najgorsze co mnie spotkało z twojej strony to sprzedanie mnie przez ciebie basenowemu!
Ja podejrzewałem Unkę, zapominając o tobie, za co Unkę publicznie przepraszam !
Gdybym pozostawił sobie nr. telefonu zrobiłbym to osobiście, a tak pozostała mi tylko ta droga.
Sprytnie tutaj czarujesz, na tym forum napewno nie pozwola Tobie na twoje prowokowanie, zyczen od falszywych ludzi nigdy nie przyjmuje!

O jaka date tobie chodzi, o jakie wybaczenie ???

Ty chyba snisz ?
Kim jest basenowy domyslam sie, ale na 100% nie wiem ,czy to chodzi o tego co w basenie siedzial ?

Tego czlowieka znam tylko z forum, w zyciu nie zamienilam z nim slowa, ty juz sam nie wiesz kogo o co posadzic masz ?
Trzeba dokladnie upewnic sie,a potem czepiac sie ludzi, zastanawiam sie z czym sprzedali ciebie ?
Co to moglo byc, o sobie wszystko na forum napisales sam, nawet imtymne sprawy..
Ile to juz lat temu mielismy tylko kontakt tel.. 3, 4 lata?
Nie masz telefonu,ale moja poczta dziala , trzeba prywatnie wyjasniac nieporozumienia, inteligentni ludzie wiedza , ze dyskrecja obowiazuje

Ot wymyslil sobie pretekst!
![[Obrazek: 249197e8fce0ff04612f80c48cb5f16e.gif]](https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/24/91/97/249197e8fce0ff04612f80c48cb5f16e.gif)