Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jaki dzis macie dzien?
Herbi,

ale wiesz, ze siwecenia trzeba regularnie odnawiac?

jak moj tatus jeszcze maluchem jezdzil, to o roku tesciowa w Oswiecimiu odwiedzal, kiedy maluchy swiecili... co prawda do jego auta pechowo ksiadz nigdy nie dotarl, ale jego kropidlo ponoc ogromny zasieg mialo, oczywiscie nie tylko w kropieniu, ale tez w kieszeni mojego ojca, bo za takie swiecenia, trzy bylo do kosciola leciec cos sypnac Big Grin

wiec jesli od komunii jeszcze lornetki nie swieciles, to radzilabym nadrobic Smile

i nie poddawac mi sie tutaj! wierze, ze sie rozkreci, ten temat, taki dyzurny, zeby wszyscy wiedzieli, gdzie zbiorka jest, jakby co..

Smile

acha, dzis to juz czwarty wpis, wiec wiesz, aktywnosc 400% do przodu! Wink
08-07-2016, 20:36

E tam trzeba odnawiac moze i prawda ,
ja juz od jakiegos czasu czuje sie jak ksiadz powiem tylko celibat he he
to poswiecic sam moge -; sama pisalas ze kropidlo tak daleko nie siegalo
nieraz musialem juz lornetke czyscic jak tam pare kropek pryslo hehe
a linsen sa zawsze zaparowane -; -;
Bądź twardy i czesaj się nabok ( w miarę możliwości )

08-07-2016, 20:58

Herbi, to moze lornetke zamien na ... karnety do kina?? celibat sie skonczy, szkielka nie beda parowac, a przy okazji sie rozerwiesz nieco lepiej??

slyszalam, ze kobiety to tam lubia jakies komedie romantyczne.. no ewentualnie, jak sie nie umiesz z lornetka rozstac, to moze byc opera Big Grin Big Grin
08-07-2016, 21:02

Eagle

a gdzie sie podzial Twoj avatar

byl prawie taki fajny jak moj Shy

08-07-2016, 21:02

wiesz jak to w kinie od razu sie ktos znajdzie co mu to przeszkadza,

opera to nie dla mnie trzeba w garniaku teraz w lato Rolleyes

w zime nie powiem Rolleyes

08-07-2016, 21:05

ach wiesz, teraz sezon letni, a obok lodziarnie otwarli, troche mi sie przytylo, lawka skrzypla i sie rozsypala, nie ma, kto nowej zrobic... Wink
08-07-2016, 21:07

no tk, garnnitur wazna rzecz... zwlaszcza do opery... ale sluchaj mam
z lornetka za to bez garniaka, to moze wycieczka w plener i szukanie gwiazdozbiorow Smile

patrz, jak sie ulozy Big Grin
08-07-2016, 21:08

(08-07-2016, 21:07)egle napisał(a): ach wiesz, teraz sezon letni, a obok lodziarnie otwarli, troche mi sie przytylo, lawka skrzypla i sie rozsypala, nie ma, kto nowej zrobic... Wink[Obrazek: rolleyes.gif]

no nie co jak co to niewierze ...

ja co prawda tez lubie lody Rolleyes ale nie zauwzylem zebym przytyl Big Grin

a nawet gdyby ..powiedz ze nie ma kto lawki zbic na nowo Confused

zawsze mozesz na kocyku zdjecie zrobic np po kodziku   Rolleyes

08-07-2016, 21:13

ta kiedys przy gwiazdozbiorach bym zostal ojcem, a na dodatek nie zaduzo z tego widzialem
chociaz widoki na poczatku byly super

08-07-2016, 21:15

przemysle sprawe, choc jak mam byc szczera, to ta cztery kolka byly lepsze niz cztery kopyta

Big Grin
08-07-2016, 21:16

(08-07-2016, 21:15)herbiherb napisał(a): ta kiedys przy gwiazdozbiorach bym zostal ojcem, a na dodatek nie zaduzo z tego widzialem

ta historia mnie zainteresowala, opowiedz, jak to sie stalo, ze nie zostales ojcem i co to za widoki byly Big Grin
08-07-2016, 21:18

(08-07-2016, 21:16)egle napisał(a): przemysle sprawe, choc jak mam byc szczera, to ta cztery kolka byly lepsze niz cztery kopyta

Big Grin

jakie kolka Shy jakie kopyta Shy

widzialas dzisiaj juz ponat 100% normy jak Pstrowski Big Grin

08-07-2016, 21:22

to fakt, trzeba spasowac, bo zadyszka pewna Smile

ide na film

do nastepnego Smile
08-07-2016, 21:26

(08-07-2016, 21:18)egle napisał(a):
(08-07-2016, 21:15)herbiherb napisał(a): ta kiedys przy gwiazdozbiorach bym zostal ojcem, a na dodatek nie zaduzo z tego widzialem

ta historia mnie zainteresowala, opowiedz, jak to sie stalo, ze nie zostales ojcem i co to za widoki byly Big Grin

no nie wiem czy tu tak mozna opowiadac bo ja nowy i sie nie znam

ale powiem bylem wtedy na Mazurach pod zaglami i patrzylismy tak w niebo pikne widoki byly Shy

no ale potem wlasnie tak jakos romantycznie sie zrobilo ze z nieba nie za duzo z widzialem Wink

08-07-2016, 21:28

Trzyma sie Egle -;

08-07-2016, 21:29

Dobry dzien, taki piatkowy, mnostwo deszczu ale tez sporo milych momentow.
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
08-07-2016, 21:52

Hej Herbi odcięli główne zasilanie wiec przeszliście na awaryjne?
Witaj na forum gdzie admin widzi usera a nie wpis....Wink

PS
milej zabawyWink
11-07-2016, 00:08

(08-07-2016, 20:32)egle napisał(a): Uzi, moze jakies roze? ostatnio troche wiecej sie kwiatkami interesuje, powiem Ci, ze choc strasznie lubia je pewne zyjace w ziemi strasznie paskudne robale, to roze sa wbrew pozorom latwe w pielegnacji i co wazniejsze sa stalymi kwiatami. Nie trzeba wiec obsadzac calego ogrodka,  tylko jedna roze, a pielegnowac ja i chronic przed tymi cholernymi robalami...

co wazniejsze, nie trzeba pamieci trenowac, bo przy jednym kwiatku to wiele do zapamietania nie ma Smile Smile

Hmm...no może masz i racje...ale to chyba nudne ciągle tylko jednym kwiatkiem sie zajmować Big Grin
11-07-2016, 17:20

Dzień ,już któryś tam z kolei....duchota i od czasu do czasu deszcz Sad...
Ogólnie nudno i szaroburo.
11-07-2016, 17:22

dobre podsumowanie Uzi, tak jakos dziwnie uniwersalne i pasuje nawet... powiedzmy gdzie indziej Big Grin

u mnie nie bylo deszczu, za to zar leje sie z nineba od wczoraj Smile

co do tych kwiatow, to powiem Ci, ze ja jednak bede obstawac przy swoim, co znane to znane. Ja dzis na ten przyklad spedzilam godzine w ogrodku by przekopac kwiaty w inne miejsce, a na koniec okazalo sie, ze to chwasty... Big Grin

wiec nudno nie bylo, choc pewnie tego, co tam se pod nosem syczalam, nie chcialbys slyszec Big Grin

oprocz tego u nas Schützenfest... na wsi to dopiero impreza, przedszkole zamkniete, na sklepach kartki, ze przepraszaja, ale wiadomo, bawia sie przeciez wszyscy, a do tego muzyka do rana, jak ktos nie lubi Szlagrow, to juz je polubi, chyba, ze sie szybko w stopery zaopatrzy. Kocham wies... ale tak serio, kocham, bo w miescie, choc takich urokow nie ma, to jenak jest wlasnie szaro, buro i ponuro Big Grin
a tu sie wiecznie cos dzieje Smile
11-07-2016, 20:13