Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ankieta: Kto wygra Euro 2016 ?
Francja
Hiszpania
Niemcy
Anglia
Portugalia
Belgia
Włochy
Rosja
POLSKA
Szwajcaria
Austria
Chorwacja
Ukraina
Czechy
Szwecja
Rumunia
Słowacja
Węgry
Turcja
Irlandia Północna
Irlandia
Islandia
Walia
Albania
[Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EURO 2016 - Francja
[Obrazek: grupy.jpg]

[Obrazek: terminarz.png]

Zapraszam do dyskusji Smile
| Zarabianie w internecie |

Znajdziesz mnie na facebook'u, instagramie oraz youtubie.
07-06-2016, 18:33

POLSKA - IRLANDIA PÓŁNOCNA

Nasza przygoda z Euro zaczyna się właśnie dzisiaj, tym meczem i mam nadzieje, że po tym meczu się nie zakończy. To spotkanie do łatwych nie będzie należało. Przeciwnik grający twardą, ostrą piłkę i modle się aby po tym meczu lista kontuzji się nie powiększyła. Nasza reprezentacja ostatnio nie radziła sobie w ofensywie a jeśli Irlandia zagra ustawieniem 5-4-1 to może być duży problem ze zdobyciem gola. Kadrowo jesteśmy zdecydowanie lepsi. Szkoda Grosickiego, bo ten zawodnik na skrzydle naprawdę radzi sobie dobrze. Na obronie chciałbym zobaczyć Glika z Salomonem a nie z Pazdanem, bo ten zawodnik jakoś mnie nie przekonuje. Oczekiwania wszystkich są wielkie i myślę, że nas zespół poradzi sobie z tą presją. Jeśli nie damy się zaskoczyć jakąś kontrą ze strony Irlandii, nie popełnimy żadnego błędu w obronie to możemy to spotkanie wygrać 1-0, 2-0. Wydaje mi się, że nie padnie dużo goli w tym meczu, oby tylko więcej na naszą korzyść. Liczę, że masz zespół będzie walczył jak lew i pokażą wielkie zaangażowanie w tym spotkaniu. Wszyscy chcemy widzieć walkę w tym meczu i oczywiście zwycięstwo! Do boju POLSKA!!!

12-06-2016, 16:00

Tongue 
Ja tam zawsze za Polska, a co mi tam  Blush
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
12-06-2016, 17:36

Tylko trzy słowa.... DO BOJU POLSKA!!!! Smile

16-06-2016, 20:42

Moje  Heart bije dla Polski ! 
16-06-2016, 20:45

No, jestem ciekawa - kto wygra.  Wink

W pracy robiłam zakłady. Big Grin
16-06-2016, 20:59

No i mamy remis... Bardzo dobry mecz Naszej Reprezentacji w obronie co widać po ilości strzelonych goli przez Niemców. Szkoda tylko, że nie wykorzystaliśmy kilku dobrych okazji z przodu, ponieważ moglibyśmy ten mecz wygrać. Szansa była spora. Jednak remis z Mistrzami Świata to i tak świetny wynik Smile

Brawa za walkę i za zaangażowanie!!! POLSKA Smile

17-06-2016, 07:39

[Obrazek: tabelarur.png]

Kilka słów ode mnie na temat ostatnich spotkań w grupie i awansu do dalszego etapu naszej Reprezentacji.

Scenariusz numer 1

Niemcy wygrywają swój mecz z Irlandią a My możemy nawet przegrać z Ukrainą a i tak wyjdziemy z drugiego miejsca.

Scenariusz numer 2

Niemcy wygrywają z Irlandią a My remisujemy z Ukrainą zostajemy na drugim miejscu.

Scenariusz numer 3

Niemcy wygrywają z Irlandią a My wygrywamy z Ukrainą, wtedy będzie się liczył bilans bramkowy, ponieważ ilość punktów będzie taka sama (Niemcy wygrywają 1-0 a Polska 3-0 to wychodzimy z pierwszego miejsca Smile ). Jak bilans będzie taki sam, liczy się bezpośredni pojedynek w tym wypadku znowu nie mamy rozstrzygnięcia, ponieważ był remis. Kolejny krok to klasyfikacja Fair Play gdzie liczone są kartki, jeśli i tam nie było by rozstrzygnięcia pierwsze miejsce w grupie należy się drużynie z wyższą pozycją w rankingu UEFA, czyli w tym przypadku Niemcy.

Scenariusz numer 4

Niemcy remisują z Irlandią a My przegrywamy z Ukrainą to będzie liczony stosunek bramek (z Irlandią), jeśli bilans będzie dla nas niekorzystny odpadamy, znaczy będziemy na trzecim miejscu.

Scenariusz numer 5

Niemcy remisują z Irlandią a My remisujemy z Ukrainą to ponownie liczony stosunek bramek itd. oczywiście do wyłonienia pierwszego miejsca.

Scenariusz numer 6

Niemcy remisują z Irlandią a My wygrywamy z Ukrainą to wtedy nasza Reprezentacja na pierwszym Smile

Scenariusz numer 7

Niemcy przegrywają i My przegrywamy liczony będzie stosunek bramek z Niemcami do uzyskania drugiej pozycji w tabeli, gorszy bilans zajmie trzecią pozycję.

Scenariusz numer 8

Niemcy przegrywają i My remisujemy, wtedy zajmujemy drugie miejsce a Niemcy trzecie.

Scenariusz numer 9

Niemczy przegrywają a My wygrywamy, wtedy zajmujemy pierwsze miejsce w grupie, Irlandia drugie a Niemcy trzecie.

Wyjście z grupy

I dalej... zajmując drugie miejsce w grupie najprawdopodobniej trafimy na Szwajcarię (ewentualnie Rumunię). Zajmując pierwsze miejsce Nasza Reprezentacja zmierzy się z trzecim zespołem z grupy A, B lub F

18-06-2016, 15:27

Zaglosowalam na Francje, bo jest to politisch korrekt zwlaszcza dla mnie: pol Polki pol Niemki   Tongue !
No i mam sentyment do Francji, bo mama sie tam urodzila. 

Tak wiec ja bede trzymala kciuki za ... Francje!

Bede chyba tu jaka jedyn krytykujaca gre Polakow, choc tak miedzy nami mowiac to mialam satysfakcje z remisu z Niemcami.  A bylam pewna, ze Niemmcy dadza lupnia Polakom, a tu prosze, wcale nie bylo im tak latwo. Coz... Niemcy maja nowa druzyne, mistrzowie odeszli, a mlodzi potrzebuja czasu.

Ide jesc obiad Big Grin
18-06-2016, 17:04

Mój głos ...jak zwykle na "la furia roja"...wczoraj panowie pokazali że powoli się rozkręcaja.
18-06-2016, 22:05

A co do reprezentacji Polski...
Jest dobrze...i bedzie dobrze...
W wtorek czeka nas pojedynek z ...rywalem wewnętrznie skłóconym,podzielonym...i który,owszem deklaruje wole ealki ...ale na boisku tejże woli starczy im na 20 może 30 minut.
Przewiduje...że to spotkanie może być przebudzeniem Lewandowskiego...i tym razem zdobędzie gola...
18-06-2016, 22:10

Jeśli chodzi o Roberta to wszyscy mają do niego zastrzeżenia, że jeszcze nic nie strzelił ale jemu w cale nie jest tak łatwo. W meczu z Irlandią podwojone krycie, czasami nawet potrojone. W mecz z Niemcami również kiedy dostawał piłkę od razu doskakiwali do niego zawodnicy. Ogólnie Lewandowski nie ma takich sytuacji żeby był w polu karnym lub w jego obrębie i dostał dobrą piłkę. Nie przypominam sobie aby miał takie sytuacje kiedy mógłby z dobrej pozycji oddać strzał. Wszyscy go znają i wiedza jakie ma umiejętności i nie chcą do tego dopuścić. Dlatego Robert wraca się do tyłu po piłkę aby móc chociaż tam coś pomóc. Krycie naszego najlepszego napastnika powinni wykorzystywać inni. Kiedy przy nim jest dwóch, trzech zawodników gdzieś jest "dziura" i tam powinni wbiegać inni nasi zawodnicy ale niestety tak nie jest.

Myślę, że coś w tym może być. Ukraina nie ma już szans na awans i mecz może być otwarty, ponieważ niby czego mieli by bronić. Wydaje mi się, że bardziej będą chcieli coś trafić niż murować z tyłu. Nasze reprezentacja pewnie dalej będzie skupiać się na solidnej grze z tyłu ale będzie można coś skontrować. Uważam, że Ukrainy już się tak nie wystraszą jak Niemiec i będą bardziej odważniej grać i utrzymywać się przy piłce. Liczę na to, że skrzydła zaczną w końcu pracować tak jak powinny i dla Roberta znajdzie się kilka dobrych sytuacji.

19-06-2016, 12:32

Zastrzezenia z pozycji kanapowo-fotelowej z piwem w reku nie licza sie ..  Wink
19-06-2016, 12:35

Już jutro kolejne starcie Naszej Reprezentacji Smile Coś tam skrobnę o tym meczu a na razie wrzucam fajny filmik do obejrzenia Smile

24-06-2016, 15:01

Jak tu jutro zagrać,żeby wygrać??.
Zapewne wrócimy do składu z meczu z Niemcami:
-Piszczek na prawej obronie
-Mączyński na defensywnego pomocnika
-Błaszczykowski na prawa pomoc

Kluczowym elementem może być zdominowanie środka..a konkretniej pojedynek Krychowiak vs Xhaka.
Grosicki i Błaszczykowski będą mieli też dużo zadań defensywnych.
Być może tym razem ,któryś z napastników czesciej bedzie sie cofał...i w ofensywie przejdziemy na 4-2-3-1...
No i oby Lewy ...w końcu strzelił....
Tak czy siak wierze że wygramy Smile.
24-06-2016, 16:43

A co do reszty pojedynków w 1/8...
No to w poniedziałek mamy hicior !!!

La Furia Roja vs Squadra Azzurra !!!

Powtórka z finału z przed 4 lat...no i można też powiedzieć przedwczesny finał tych mistrzostw.
24-06-2016, 16:48

Niestety nie miałem czasu na napisanie czegoś większego o meczu. Oczywiście kibicuje i liczę na wygraną Naszej Reprezentacji!!

W meczu pewnie nie padnie zbyt wiele bramek, ponieważ obie drużyny dobrze grają z tyłu. Myślę, jednakże to my strzelimy tą jedną więcej Smile

25-06-2016, 13:49

Nie mam nic przeciwko temu, zebysmy wygrali Wink , ale najwazniejszy jest dobry mecz i ta jak mawia moj znajomy "ardenalina" .. 

jakby co - telewizora przez balkon nie wyrzuce ..  Cool
25-06-2016, 13:56

Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart

[Obrazek: 13475009_1749793851965180_4108577450864330563_o.jpg]
25-06-2016, 17:52

Gramy dalej! !!!...
...a teraz czas by cìśnienie uspokoic Smile...
25-06-2016, 18:02