Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Wątek zamknięty
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poszukuję kawalerki/pokoju do wynajęcia - OD ZARAZ!
Pilnie poszukuję kawalerki lub pokoju do wynajęcia w Gutersloh lub jego okolicach.
Numer kontaktowy:+49 15214167096
02-12-2012, 17:42

Witaj. W Rheda-Wiedenbrück będzie pokój, jak jesteś zainteresowany tutaj to daj znać. 250 EUR, to tak na szybko, bo do Gütersloh to jedynie kontakt możemy podesłać.
| Zarabianie w internecie |

Znajdziesz mnie na facebook'u, instagramie oraz youtubie.
02-12-2012, 19:14

PILNE!!
Witam..Czy ten pokój jest nadal aktualny?
Może podaj do Siebie numer to zadzwonię porozmawiać.

Ten kontakt związany z "kwaterami" w Gütersloh też poproszę.
05-12-2012, 14:20

Witam ponawiam swoja prośbę w znalezieniu jakiegoś mieszkania w Gutersloh. Próbowałam na Spexard w tych blokach ponoć jest jedno mieszkanie ale od lutego wolne,LEG rzekomo też nie ma mieszkań,choć jedno wiem jest w bloku naprzeciwko mojej znajomej puste od miesiąca.Nie wiem już jak i gdzie mam szukać. Bauverain ma mieszkań wystawionych od groma ale nie dla PolakówSad a konkretniej dla takich Polaków ktorzy jeszcze jezyka nie umiejaSad (to ze chca sie uczyc to nie wazneSad )
05-12-2012, 14:45

Bakas zorientuje się czy na 100% jest wolne i dam Ci znać, bo rozumiem jak coś to byłbyś zainteresowany.

Co do szczegółów to wydaje mi się, że byłbyś z kimś w pokoju, nie był by to oddzielny pokój dla jednej osoby. Koszty to tak jak już pisałem 250 EUR na miesiąc ze wszystkim, bez żadnej kaucji do tego wszystko potrzebne do życia w środku. Mieszkanie w Rheda-Wiedenbrück.

Napisz jeszcze czy zgadzasz się na 100%.

06-12-2012, 01:11

NELA napisał(a):Witam ponawiam swoja prośbę w znalezieniu jakiegoś mieszkania w Gutersloh. Próbowałam na Spexard w tych blokach ponoć jest jedno mieszkanie ale od lutego wolne,LEG rzekomo też nie ma mieszkań,choć jedno wiem jest w bloku naprzeciwko mojej znajomej puste od miesiąca.Nie wiem już jak i gdzie mam szukać. Bauverain ma mieszkań wystawionych od groma ale nie dla PolakówSad a konkretniej dla takich Polaków ktorzy jeszcze jezyka nie umiejaSad (to ze chca sie uczyc to nie wazneSad )

Można było założyć nowy temat, ale niech będzie. Po pierwsze staramy się sprecyzować czego i gdzie szukamy aby inni wiedzieli. Dlatego proszę Cię o napisanie jeszcze raz jakiego mieszkania szukasz (ilu pokojowe itd), gdzie (tylko w jednej miejscowości czy w okolicach również?), do jakiej kwoty czynsz na ciepło jesteś w stanie zapłacić, czy kaucja nie robi dla Ciebie różnicy czy jednak ma być bez kaucji. To są niezbędne informacje do jakichkolwiek poszukiwań.

06-12-2012, 01:26

@fabek:
Wielkie dzięki za odpowiedź, ale szukam zdecydowanie czegoś, gdzie miałbym przynajmniej jeden pokój dla siebie. Pracuję bardzo nieregularnie i mam przez to zupełnie nieprzewidywalne godziny snu i aktywności i wiem z doświadczenia na 100%, że nie inna opcja niż pokój solo po prostu nie przejdzie.
Jeszcze raz dzięki i pozdro.
06-12-2012, 15:06

Spoko... Jak coś będę wiedział innego to oczywiście dam znać.

Może ktoś inny słyszał o jakimś wolnym pokoju do wynajęcia dla kolegi? Jeśłi tak to prosimy o pomoc.

07-12-2012, 01:17

Wątek zamknięty