Muzyka, którą lubię.
|
16-05-2021, 12:53
06-06-2021, 07:31
27-06-2021, 20:11
07-07-2021, 19:07
08-08-2021, 08:11
30-08-2021, 11:41
Marmal tu zaraz podrzuci jakiś muzyczny syf
![]()
22-11-2021, 20:52
Docencie ze Ślunska nie powinien wlasciwie interesowac cię muzyczny"syf" marmala
komuś odpowiadał,tobie nie musiał Zaszczepiłeś się? Tez tak myslisz jak Rabe ,rabenja? wszystkich wyszczepic i będzie spokoj?
23-11-2021, 18:07
Joanno, nie wiem co myśli przekupka z Bydgoszczy na temat szczepień i mnie jej zdanie na ten temat nie interesuje.
Tak, jestem zaszczepiony i trzecią dawkę też wezmę. Nie widzę natomiast dramatu jeśli młodzi ludzie się nie szczepią. Statystyka umieralności na Covid jest jasna, w DE ponad 95% ofiar powiązanych z tym wirusem to osoby 60+. To jest wielka ulga dla systemu emerytalnego. Ten cały cyrk jest ochroną osób 60+. Jedyny problem który widzę, to decyzje lekarzy - kto ma żyć, a kto musi umrzeć w momencie kiedy stacje intensywnej terapii są wypełnione po brzegi. Nie zazdroszczę im tej decyzji! ![]()
23-11-2021, 20:23
to podaj ręke pani Jandzie ferdydurke
https://www.youtube.com/watch?v=iQc4_G3idds&ab_channel=JastrzabPost Krystyna Janda ostro o szczepieniach. "Ludzie niezaszczepieni nie powinni chodzić do pracy" na fejsboku krazy ten filmik rece opadają , to musi Jandowa pozegnac swoj biznes i wyjechac do krajow gdzie tylko szczepionkowcy maja wstęp do restauracji,bo w Polsce niestety chodza nieszczepieni ,Polska przezyla juz faszyzm,dektature ,komunizm ...My juz dziekujemy PS.Dalej pracuje w Niemczech .Rodziny wymagaja ,babcie zastraszone a ja twardo stoje przy swoim .Opieka bez mojej szczypawki albo....dzieci chorych rodzicow zakasac rekawy i do roboty ,szczepta sie nawzajem az po 5 ...10 falę.
23-11-2021, 21:28
Joanno, naucz się czytać ze zrozumieniem.
Pani Janda lekko bredzi, ale nie dziwi mnie jej postawa. W przyszłym roku pani Janda będzie świętować swoje 70-te urodziny, czyli zamelduje się w grupie wiekowej na którą przypada prawie 21% ofiar śmiertelnych na Covid w DE. Co do polskiego przeżycia faszyzmu, komunizmu i covid, to nie piałbym tak pod niebiosa. Gdyby Niemcy miały ten sam wspólczynik smiertelności na covid co Polska, to mielibyśmy w DE ca. 172,5 tyś ofiar. Na szczęscie granica 100 tyś. zostanie przekroczona dopiero w tym tygodniu. Polska przekroczy w tym tygodniu granicę 82 tyś ofiar.
23-11-2021, 23:36
FERDYDURKE SWIETNIE ZROZUMIALAM !
Janda sie chwalila ze juz 3 dawke dostala ,tym razem nawet dzwonili do niej ,bo ostatnio wepchała a się bez kolejki .HEH Nikt nie chce sie szczepic to i szczepionek na zbyciu .Polowa Polski nie chciala i nie chce sie szczepic,a wiekszosc ktora sie zaszczepila nie chce sie 3 dawka szczepic ,domysl sie dlaczego A u was w Niemczech bija sie o szczepionki? Na pewno do ciebie zadzwonią,Zaszprycują Cię i juz nie bedziesz musial maski ubierac przed komputerem.3 dawka Cie bedzie chronic od powietrza ,glodu ,ognia i wojny i będziesz zyl wiecznie . Niech sie szczepią i biją sobie brawa bez widowni.No i jak bedzie dobrze jak celebryci sprzedali swoja dusze . Być moze juz dawno temu ale teraz wyszlo na jaw.My prosci ludzie chcemy Boga .Tylko Bóg uzdrowi nasza duszę i ciało.Szczypawka jest dziełem szatana,na pewno nie jest od Boga i dla naszego dobra .Pozamykaja nas w gettach ?Chcą isc sladem Austrii i Italii?Dokladnie stamtąd wywodzi sie akwarelysta ,malarz z wąsem a z Włoch Musolini. Historia kolem sie toczy.Tym razem inaczej zastraszyli .Bestie tego swiata mają media w rękach ,w obrazie bestii (telewizji)jest przekaz bestialski dla nie douczonych ludzi .Kto ma oczy i uszy jeszcze ? https://www.youtube.com/watch?v=nYGACcskXA8&ab_channel=JastrzabPost
24-11-2021, 11:53
https://www.youtube.com/watch?v=I0fsjsg83Po&ab_channel=TVPInfo
Jak ma sie takich Konfedaratow to jest szansa ze nie wroca getta https://www.youtube.com/watch?v=I0fsjsg83Po&ab_channel=TVPInfo Jak ma sie takich Konfedaratow to jest szansa ze nie wroca getta
24-11-2021, 16:57
Joanno, pan Janusz niewątpliwie najlepszy brydżysta wśród poliktyków zapomniał dodać, że 72% szwedzkiego społeczenstwa jest zaszczepiona. 72 % to prawie 98% dorosłego społeczeństwa.
Szwecja uchodzi w Europie jako prymus od szczepień. Porównajmy liczby ofiar śmiertelnych na 100 tyś. mieszkańcow DE - 120 z Lockdownem S -147 bez Lockdown-u PL - 212 bez tych co zmarli zagranicą.
24-11-2021, 18:58
W jednym muszę Ci przyznać racje Joanno - przekaz telewizji mógłby wygląć tak:
"W USA Covid przeżyło 47,2 miliony obywateli zakazenie corona, w DE nie zmarło 5,4 milionów osób pomimo zakazenia covid wirusem, w PL jest 3,3 miliona ozdrowienców po Covid-19, a Szwecja melduje 1,2 miliona ozdrowieńcow po zakażeniu corona wirusem" Nadal jednak nie chciałbym być na miejscu lekarzy kiedy wszystkie miejsca na intensywnej terapii będą zajęte. W tej chwili w Monachium wszystkie łóżka intensywnej terapii są zajęte! Co robić z zawałowcami, czy pacjentami z wylewem? Masz recepte?
25-11-2021, 00:46
Ferdydurke nie bądz dziecinny i nie pytaj o rzeczy oczywiste.Zacznij weryfikowac i polskie i niemieckie i angielskie strony ,sluchaj lekarzy ,ktorzy jeszcze trzymaja sie Hipokratesa,czytaj komentarze pod linkami antyszczepionkowcow ,tam ludzie opisują dramaty po szczepieniach ,albo juz ich nie ma .
Mam receptę na wolne łóżka w szpitalu .Nie szczepic ludzi,leczyc wiusy amtadyną,paracetamolem ,wząć cie za "szlachetne zdrowie",jedzenie traktowac jako lekarstwo ,zeby potem lekarstwo nie bylo jedzeniem ,duzo ruchu na swiezym powietrzu,nie chlac ,nie palic ,witamine slonca lyknac ...i tyle . https://www.youtube.com/watch?v=25Ghyy_-0b8&ab_channel=B%C4%85d%C5%BANaBie%C5%BC%C4%85co 12-latek [̲̅Z][̲̅M][̲̅A][̲̅R][̲̅Ł] po 2 dawce! "Mamy w͎y͎n͎i͎k͎i͎ ͎s͎e͎k͎c͎j͎i͎" | WIADOMOŚC PRZESŁANIE DLA SZCZEPANÓW vel COVIDIANÓW: Szczep się brachu a pójdziesz do piachu! ![]()
25-11-2021, 12:32
Joanno, dziecinna i bezmyślna jest twoja odpowiedz.
Obecnie w Bremen są wolne trzy łóżka na intensywnej terapii. Założmy, że dzisiejszej nocy karetki przywiozą do szpitali 2 zawałowców, jednego pacjenta z wylewem, jedną ofiarę wypadku samochodowego, oraz dwóch niezaszczepionych covidowców. Kogo z tej szóstki skazujesz na śmierć, a kto ma przeżyć?
25-11-2021, 18:25
A po co gdybac ?
Nikogo nie skazalabym na smierc . W Bremen jakies bombardowanie bylo,ze az trzeba wybierac kto ma przezyc? Czytając w twoich myslach to chodzi ci o tych niezaszczepionych co? A co jak ci zawalowcy i z wylewem byli po szczepieniu ?Kto bedzie bral odpowiedzialnosc za skutki uboczne po szczepieniu? PS.moja kuzynka zmarla w Bremen po drugim szczepieniu .Zaszczepiona dwa razy ,zaszczepila sie dla podrozy ,wlasnie wybierala sie na lot.Pakowala sie i nagle dostala straszny bol glowy ,karetka byla natychmiast ,niestety zmarla ,krwiak . Odczyn poszczepienny?alez nie ktos powie ,pzeciez 3 miesiecy temu sie szczepila....hm miala tylko 45 lat. Moglabm mnozyc przyklady z obserwacji ....
25-11-2021, 19:31
Joanno, zle czytasz w moich myślach. Ja nie chciałbym być na miejscu lekarzy, którzy będą musieli decydować, kogo zostawić, a kogo wysłać w 100 km podróż karetką do szpitala, gdzie jeszcze są wolne łóżka.
Szczepionka na covid nie była powodem skrzepu twojej kuzynki. Po trzech miesiącach po szczepieniu!? Jakie ty masz przykłady, które możesz mnożyć? Te z uniwersytetu Youtube? Czy te z magla? Siedzisz 24 godziny ze starszą osobą w DE, albo w kościele w opolskiej wiosce. To są twoje uczelnie gdzie prowadzisz twoje badania naukowe.
25-11-2021, 20:59
A jednak czytam w twoich myslach ,wiedzialam ze to nic nie da ,jak groch o sciane ,nic nie dociera do takich ludzi jak ty myslacych i tobie podobnych
Ręce opadają. Mam tylko nadzieje ze nastepny pacjent zaszczepiony bedzie zyl 200 lat .Napatrzylam sie juz ,dosc ! Teraz sie bedzie mowic ze to nie wina szczepionki ,tylko ze stary byl,ze to tylko udar ,ze zakrzepy juz mial ,ze rak w nim od dawna siedzial ,wszystko bedzie wina staroci i choroby ale nie szczepionki . ile jeszcze musi sie jeszcze wydarzyc zeby tacy jak ty uwierzyli ze zyjemy w matrixie ?Podoba ci sie naprawde to wszystko co sie wokol nas dzieje?Chcesz zeby twoje dzieci tak zyly? Jasne , troche dlugo 3 miesiace po szzzepieniu,niektorzy ofiara sa zaraz po szczepieniu .
25-11-2021, 21:32
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|