Joanno, jesli dla ciebie Jacek Boki jest autorytetem, to jest to twoja sprawa.
Metoda pana Boki moge przeczolgac kazdy temat wlacznie z twoim kosciolem, twoim idolem JP2.
Wybierz sobie twoja swietosc, a ja ja metoda pana Jacka przeczolgam.
ach oczywiscie ja tez panom zycze wszystkiego najlepszego a przede wszystkim zdrowka
no i dziekuje za zyczenia na dzien kobiet
PS ferdydurke nie kloc sie choc dzis
ja w Polsce i mam nadzieje ze nie przywiozlam swirusa do Polski z de,,wszyscy poslusznie jechali w busie w maseczkach oprocz mnie ,jak one to wytzrymuja ,sama jestem w szoku
Dzisiaj sie dowiedzialem, ze stworzono dzien faceta. Quzwa co za idiotyzm! Kto to wymyslil? Koncerny produkujace alkohol?
Rozumiem dzien kobiet, bo kobiety sa nadal dyskriminowane, ale uwazam dzien kobiet za hanbe dla panow.
Ciekaw jestem kiedy bedziemy mieli dzien tranwestyty, dzien gender, dzien pedala, dzien ksiedza pedofila, dzien ksiedza, dzien narkomana i dzien zlodzieja.
No i co ja czytam?
Pobozna Dziaczuk na poprzedniej stronie "kurwami" sypie, a znany wszystkim z ostrego jezyka Ferdydurke "Quzwa" napisal...
Swiat widac przez ten covid na glowie stanal!
No wiec i ja nadajac na tej samej fali napisze Wam, ze fajni jestescie i milo sie z Wami pisze.
(10-03-2021, 22:57)ferdydurke napisał(a): Dzisiaj sie dowiedzialem, ze stworzono dzien faceta. Quzwa co za idiotyzm! Kto to wymyslil? Koncerny produkujace alkohol?
Rozumiem dzien kobiet, bo kobiety sa nadal dyskriminowane, ale uwazam dzien kobiet za hanbe dla panow.
Ciekaw jestem kiedy bedziemy mieli dzien tranwestyty, dzien gender, dzien pedala, dzien ksiedza pedofila, dzien ksiedza, dzien narkomana i dzien zlodzieja.
Siedzisz w czterech scianach i nie wiesz co sie w swiecie dzieje.
Jezeli wprowadzono taki dzien, to znaczy , ze swiat sie rozwija.
Dziaczuk, zawsze mialem Cie za mila dziewczyne.
Udawalas jedynie czy skrylas sie pod parasolem katechezy?
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow
(11-03-2021, 15:38)dziaczuk napisał(a): ibertuś alez oczywiscie jestem miłą sypmatyczną dziewczyna,tak jak i ty milym sympatycznym chlopakiem ,ale "czasem nosi "
muzyka wciąg gra ,ale wiecej na koscielnch organach...
Jasne.... czasami nawet dobrze gdy zaiskrzy..
Szczepionki sa beeee !
A jak radzisz sobie przy opiece z tym tematem?
Przeciez musisz przedlozyc aktualne szczepienia.
(10-03-2021, 22:57)ferdydurke napisał(a): Siedzisz w czterech scianach i nie wiesz co sie w swiecie dzieje.
No ty jezdzisz po swiecie i roznosisz polski rozwoj.
Ja klepnalem dzisiaj dzien faceta i Wiki podaje, ze od 22 lat przypada na 19 listopada, a nie 10 marca.
Ugrundowano to G w Trinidad-Tobago i jestem w stanie zrozumiec, ze tamtejsi faceci czuja sie dyskryminowani, bo musza skakac tak jak im zaspiewaja starsze, ale bogate panie z bogatych krajow.
(10-03-2021, 22:57)ferdydurke napisał(a): Siedzisz w czterech scianach i nie wiesz co sie w swiecie dzieje.
No ty jezdzisz po swiecie i roznosisz polski rozwoj.
Ja klepnalem dzisiaj dzien faceta i Wiki podaje, ze od 22 lat przypada na 19 listopada, a nie 10 marca.
Ugrundowano to G w Trinidad-Tobago i jestem w stanie zrozumiec, ze tamtejsi faceci czuja sie dyskryminowani, bo musza skakac tak jak im zaspiewaja starsze, ale bogate panie z bogatych krajow.
Jezeli jezdze, to rozwoze.
W polskich srodowiskach obchodzi sie w marcu.
Ku pamieci 40 meczennikow z Sebasty.
Co to za druzyna, to pewnie Dziaczuk wie, ale niech juz nie wyjasnia, bo zaraz nam msze zafunduje
(11-03-2021, 15:38)dziaczuk napisał(a): ibertuś alez oczywiscie jestem miłą sypmatyczną dziewczyna,tak jak i ty milym sympatycznym chlopakiem ,ale "czasem nosi "
muzyka wciąg gra ,ale wiecej na koscielnch organach...
Jasne.... czasami nawet dobrze gdy zaiskrzy..
Szczepionki sa beeee !
A jak radzisz sobie przy opiece z tym tematem?
Przeciez musisz przedlozyc aktualne szczepienia.
na razie ile się da będę tylko wykonywac testy ,TE ŻĄDAJĄ,ale jak bedą żądac szczepionki to moja misję opiekunki zakończę,
albo kupię lewą szczepionke,juz wielu tak zaczyna myslec ,zreszta moj test to tez sciema ,sama go robie
nie jest lekko ,teraz jestem w rodzinie ,gdzie jest dwoch lekarzy i nauczyciel ,bardzo mili ludzie ale tak mysla jak ty i ferdydurke wiec do scysji juz doszlo ........o szczepionki
(11-03-2021, 18:09)ferdydurke napisał(a): Zielonka nie rzucam sie drugi dzien, na ten temat, tylko odpowiedzialem iberte na jego wpis.
Mysle, ze iberte nie potrzebuje obroncow, bo swietnie radzi sobie sam.
Mam negatywne nastawienie dla tworzenia sztucznych dni.
Negatywnie nastawiony jestem tez do 14 lutego - Walentynki i 31 pazdziernika Helloween.
Co cie tak zdenerwowalo? Czyzbys byla juz na seks wakacjach na Karaibach i poczulas sie dotknieta moim postem?
Nic mnie nie zdenerwowało, bo ja tutaj niczym sie nie denerwuję.
Nie poczulam sie dotknieta twoim postem.
Nie bylam na zadnych seks wakacjach na Karaibach, ani gdziekolwiek indziej.
Nie jestem żadnym "obrońcą" @iberte.
Nie jestem zadna fanką wymienionych przez ciebie swiąt.
Pozwoliłam sobie na wpis o "rzucaniu się od 2 dni", bo...
bylam pierwszą osobą płci żeńskiej sposród tu obecnych, która złożyła życzenia (potem dołaczyła Dziaczuk, Roksy pewnie tu nie zaglądała, a karma powracajaca to nie kobieta)
Ty zamiast najpierw podziękowac, to zacząleś od razu swoje mądrości na temat bezsensu tego swięta.
A dzisiaj przywlokleś "bardzo" interesująca informację, je dzień mężczyzny jest w listopadzie.
Całe to Twoje zachowanie "słonia w skladzie porcelany" uraziło mnie.
Zrozumiałeś moj przekaz?
(11-03-2021, 20:43)ferdydurke napisał(a): Traffka, nie gniewaj sie, ale ja slon w skladzie porcelany uwazam ze bredzisz!
Dlaczego?
Uwazasz, ze dzien faceta w Europie ma sens?
Facei maja 364 dni w roku dzien faceta. Tylko na panstwowych posadach kobiety zarabiaja to samo co faceci.
Na wolnym rynku kobiety sa niedoceniane i oplacane ponizej ich wartosci.
(11-03-2021, 19:41)dziaczuk napisał(a): na razie ile się da będę tylko wykonywac testy ,TE ŻĄDAJĄ,ale jak bedą żądac szczepionki to moja misję opiekunki zakończę,
albo kupię lewą szczepionke,juz wielu tak zaczyna myslec ,zreszta moj test to tez sciema ,sama go robie
nie jest lekko ,teraz jestem w rodzinie ,gdzie jest dwoch lekarzy i nauczyciel ,bardzo mili ludzie ale tak mysla jak ty i ferdydurke wiec do scysji juz doszlo ........o szczepionki
Mili ludzie zaufali Tobie i powierzyli CI swoich bliskich.
Ty wykorzystujesz ich zaufanie i falszujesz swiadectwa, aby utrzymac te prace.
Brzmi drastycznie....ale to prawda.
Jezeli wprowadzisz pod ich dach chorobe i skutki beda tragiczne.....to jak pogodzisz to z Twoimi chrzescijanskimi wartosciami?
(11-03-2021, 21:17)ferdydurke napisał(a): Uwazasz, ze dzien faceta w Europie ma sens?
Facei maja 364 dni w roku dzien faceta. Tylko na panstwowych posadach kobiety zarabiaja to samo co faceci.
Na wolnym rynku kobiety sa niedoceniane i oplacane ponizej ich wartosci.
Jezeli mamy swoje swieto przez 364 dni w roku, to faktycznie kobiety z nas drwia skladajac nam zyczenia tylko w jednym dniu.