Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
Smile Smile Smile Smile
Karma wraca...
12-02-2021, 17:57

(12-02-2021, 17:10)Fellah napisał(a): To bardzo mozliwe megiero, zes tranwestyta, kto cie tam wie. Na forum nie sprawdzisz. Wink

Ciekawe trafka, czy sie tego na pamiec w mlodosci wyuczylas, czy w kajeciku masz zapisane?

Ale gratuluje, gratuluje... Big Grin

Tak wlasnie sobie was wyobrazalem i tacy jestescie. Oburzacie sie na wulgarnosc, i jednoczesnie kochacie ja.

Po prostu koltuny. Big Grin Big Grin Big Grin

Z Zielonka to troche gorzej, ale ja sie nie oburzam i wrecz uwielbiam.
Dupa, cipa, cycki to moje ulubione slowa i dzien bez nich to dzien zmarnpwany.
A pieprzenie, to moj ulubiony rodzynek.
Co prawda teraz juz mniej, bo zawal i galopujace suchoty pozostawily swoje slady.......

No coz, wiemy juz kim jestes i jaki ambitny cel zyciowy sobie postawilas.
Zielonka ma swoje konto rowniez na MP.
Moze sprobujesz tam swego szczytowania, bo do blyskotliwej postaci juz chyba nie jestes w stanie wrocic i paliwo ci sie konczy.
Tak na marginesie, to zupelnie niepotrzebnie przejechalas sie po Roksie, bo to dusza - czlowiek.

Wracam w poniedzialek, z nadzieja, ze bedzie tu czysciutko i zadnego trzaskania drzwiami
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow Big Grin
12-02-2021, 18:11

Smile Smile Smile Smile
Karma wraca...
12-02-2021, 18:32

No i prosze!
Kapral Dziubek wyjechal, patron towarzystwa nie ma z kim dyskutowac, megiera nie ma do kogo sie mizdrzyc, a przez to i ja na bezrobociu.
Ciezkie czasy przyszly! Sad
Karma wraca...
13-02-2021, 14:57

Smile Smile Smile Smile
Karma wraca...
14-02-2021, 12:01

Biedny fellah już od piątku przebiera nogami, nie mogąc się doczekać, że ktoś zareaguje na te wynurzenia obślizgłego padalca.
A że słowo dałam, że wezmę na klatę gada, no to...biorę!

●Coś za dużo o....zdychaniu, w tym ostatnim wpisie. Notabene równie kretyńskim jak wcześniejsze.
●Relacji Iberte-Ferdydurke nie zrozumiesz nigdy, bo jesteś na to zwyczajnie za...prosta
●Chłopów to potrzebują wiejskie dziewki , takie jak ty czy szanelka.
I to wedle zasady:
"Niechby pił, niechby bił, ważne żeby był!"
Szukaj zatem, a nuż znajdziesz jakiegoś łacha. O moje pajęczyny się nie martw, bo ci żyłka pęknie, a wtedy NICI z pisania debilizmów. A przecież bez tego twoje życie stanie się jeszcze bardziej puste niż ty sama.
14-02-2021, 18:37

Smile Smile Smile Smile
Karma wraca...
14-02-2021, 20:31

(14-02-2021, 18:37)Traffka napisał(a): Biedny fellah już od piątku przebiera nogami, nie mogąc się doczekać, że ktoś zareaguje na te wynurzenia obślizgłego padaca.
A że słowo dałam, że wezmę na klatę gada, no to...biorę!

●Coś za dużo o....zdychaniu, w tym ostatnim wpisie. Notabene równie kretyńskim jak wcześniejsze.
●Relacji Iberte-Ferdydurke nie zrozumiesz nigdy, bo jesteś na to zwyczajnie za...prosta
●Chłopów to potrzebują wiejskie dziewki , takie jak ty czy szanelka.
I to wedle zasady:
"Niechby pił, niechby bił, ważne żeby był!"
Szukaj zatem, a nuż znajdziesz jakiegoś łacha. O moje pajęczyny się nie martw, bo ci żyłka pęknie, a wtedy NICI z pisania debilizmów. A przecież bez tego twoje życie stanie się  jeszcze bardziej puste niż ty sama.
Blad Traffka! Ja tekstow rodla nie czytam, jedynie z waszych tekstow domyslam sie co napisal.
Chcecie piszcie z rodlem, ja konsekwentnie ignoruje i kazdemu to polecam.
14-02-2021, 20:57

Smile Smile Smile Smile
Karma wraca...
14-02-2021, 20:58

(14-02-2021, 20:57)ferdydurke napisał(a): Blad Traffka! Ja tekstow rodla nie czytam, jedynie z waszych tekstow domyslam sie co napisal.
Chcecie piszcie z rodlem, ja konsekwentnie ignoruje i kazdemu to polecam.

Ale z ja wcale nie twierdzę, że czytasz.
Ja tylko @iberte obiecałam, że wezmę na potężną i owłosioną klatę moją ten ściek, który produkuje chora zosia.
Jak obiecałam, tak zrobiłamSmile
Skutki są! Dziewka wiejska vel fellah wpadła w szał po raz enty i to jest...fajne Wink
14-02-2021, 21:10

Smile Smile Smile Smile
Karma wraca...
14-02-2021, 21:41

Sam widzisz Ferdydurke....debil, nie kobieta Sad
14-02-2021, 21:44

Bardzo mi milo, a ja Fellah! Big Grin Big Grin Big Grin
Karma wraca...
14-02-2021, 21:46

(...)Ha ha ha... Ja megiero nie wpadam w szal, ja tu przyszlam droczyc sie z toba(...)

Nie dosyć, że debil, to jeszcze TRANWESTYTA Wink Wink
14-02-2021, 21:57

(14-02-2021, 21:44)Traffka napisał(a): Sam widzisz Ferdydurke....debil, nie kobieta Sad
Traffka nie widze, bo nie czytam tekstow rodla. Mial okazje by przeproscic ciebie i iberte i zostac normalnym userem, ale tego nie zrobil, wiec w tym momencie zrezygnowalem i nie mam zamiaru zdania zmieniac, no chyba, ze przeczytam w waszych postach, ze rodlo padl na kolana i przeprosil, no i ze wy mu wierzycie i wybaczacie.
14-02-2021, 22:51

No i mamy Rosenmontag!
Rosenmontag 2021 w Köln inny niż te wcześniejsze Sad

Ale...
kolońskie kobiety nie poddają się nawet w trakcie trwania Lockdown Wink

Viva Colonia!

https://youtu.be/bSktSi46bc0
15-02-2021, 08:15

Jestem w domu.
Czy mi sie udalo i nie zostane "ukoronowany" okaze sie za 5 dni Big Grin

Ferdydurke,
mozna siedziec w knajpie i ignorowac babe ktora z brudna szmata biega, ale ulubiona knajpa to juz nie bedzie.
Trzymajcie sie cieplo Smile
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow Big Grin
15-02-2021, 10:19

Nie boj sie kapralu Dziobek, diabli zlego nie biora, nic ci nie bedzie! Big Grin
Karma wraca...
15-02-2021, 12:12

" ....mozna siedziec w knajpie i ignorowac babe ktora z brudna szmata biega, ale ulubiona knajpa to juz nie bedzie." - jaka ta knajpa będzie, to tylko od nas zależy. Są rzeczy na które nie ma wpływu, ale zaciszny zaułek zawsze można zbudować, nawet jak jest burza w szklance wody. Jak już pisałam, wiemy kim jesteśmy , mamy do siebie szacunek. Czy musimy karmić trolli, niech sami się pożerają.

Mój weekend był intensywny. Zupełnie spontanicznie, moje dziecię rzuciło hasło Śnieżne kotły. Więc poszliśmy. Zimom nigdy tego szlaku nie robiłam, ale było super. 7h marszu, nogi w plecy wchodziły ale jakie widoki!! ile śniegu... i bardzo dużo ludzi, ale ilu z nich nie są przygotowani...nie mieli specjalnych butów, czy ubrań. Pogoda w górach bardzo kapryśna i nie wolno tego lekceważyć a szczególnie zimą.

Iberte, mam nadzieję, że pobyt w tak pięknym mieście , jak Hamburg , był ciekawy i obfity w wrażenia...no i bez "korony" Smile
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Fellah
15-02-2021, 14:22

Oj... cos mi sie zdaje megiero, ze to alibi o trollach to bylo do nas! Sad
A miala byc taka serdeczna kobita. Big Grin
Karma wraca...
15-02-2021, 15:42

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości