Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
(10-02-2021, 09:44)iberte napisał(a):
(10-02-2021, 08:06)Traffka napisał(a): Tutaj zrobilo sie weselej niz w SPA w Malinowym Zdroju, gdy po wybuchu pożaru panna Krycha ewakuowała się i dała dyla rządowym BMW Wink Wink Wink

Gawiedz znalazla droge i spokoju juz tu nie bedzie.
Niebawem chlopisko zacznie wystawiac tu obrazy, a czytelniczka recenzji z Alegro bedzie biegac z pustym szklem i nosem Kosciuszki.
Mysle, ze nasze rozmowy dobiegaja konca.

Wcale nie musza nasze rozmowy dobiegać końca.
Wystarczy gawiedź ignorować i nie zwracać na idiotki uwagi.
Dotychczas była jedna pod postacią ordynarnego fallaha, wczoraj przyplątała się mućka.
Nie wiem czy to jedna i ta sama osoba..?
Ja raczej sądziłam, że chamidło fellah, to opiekunka Zosia.
Ale w gruncie rzeczy jakie to ma znaczenie?
Obydwie te kobiety, to tępe dzidy, ktore mają kompletnie zryte berety.
Szarogęsiły się na MP i źle skończyły. Tutaj należy je bezwzględnie olewać.

Tak więc APEL do wszystkich, oprócz mućki fallaha.
Nie podsypywać psycholkom ziarna, to umrą wirtualną śmiercią.
10-02-2021, 14:05

Smile Smile Smile Smile
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Leon 66
10-02-2021, 14:45

prostujcie sciezki dzieci

modle sie za was,modle sie o pokoj w sercu, waszym,na razie kolo was zle duszki krążą ,szepczą do waszego uszka co byscie mysla, slowem zle czynili sobie nawzajem

https://www.youtube.com/watch?v=lXR-rUeoYcM&ab_channel=RichardWellner

https://www.youtube.com/watch?v=b80G5iPSLTQ&ab_channel=Kecharitomene

i w jezyku niemieckim

https://www.youtube.com/watch?v=RvAZkqteC8g&ab_channel=Menschenfischen
10-02-2021, 17:15

Dziekuje Ci Dziaczuk, dobra dziewczyna z Ciebie!
Karma wraca...
10-02-2021, 17:48

No właśnie, Traffka...tak jak wyżej pisałam. Czy musimy reagować? I tak świata nie naprawisz, a emocję jaki by były zostają przy osobie jakie ich wytwarza.

U nas piękna zima, a jak u was?

I ty bądź pochwalona Diaczuk
10-02-2021, 19:05

Ignoruje rodlo od wielu tygodni. Nie czytac, nie odpowiadac i nie komentowac.
10-02-2021, 19:17

(10-02-2021, 00:20)Roksolana napisał(a): ...Smile , tak pamiętam ten 2014 rok, Ferdydurkę wtedy przypiął mnie do "Piątej kolumny" ..i podziwiał siłę Putina. Ciekawe , czy zmienił zdanie. ..

Roksa, zdanie zmienilem tylko czesciowo - nadal uwazam, ze Krym nalezy do Rosji, a nie do Ukrainy.
Identycznie jest z Odessa, to miasto rosyjskie, a nie ukrainskie.
Nalezace do Moldawii Naddniestrze, ma tendencje rosyjskie i jesli bedzie wyraznie glosne, a Rosjanie beda sie czuc mocni, to przylacza ten region i Odesse do matiuszki.
10-02-2021, 19:37

"Ignoruje rodlo od wielu tygodni. Nie czytac, nie odpowiadac i nie komentowac. " - zauważyłam to już wcześniej, nawet chciałam wyrazić podziw, że jednako potrafisz trzymać w ryzach swoje emocje...super..

Krym -------- nigdy nie był ani rosyjski , ani ukrainski. Od wieków to były ziemie tatarów. Oddano ten półwysep ukrainie , zaniedbany, nie nawodniony i mocno przesolony. Ukraina nawet początkowo go nie chciała, bo ze swoich funduszy musieli zadbać to te piękne ziemi. Stalin nawet chciał tam zrobić autonomie dla żydów i przywołżanskich niemców.... ale jakoś nie doszło do skutku. Odessa, natomiast , jest typowo żydowskie miasto. Którę zbudowała Katarzyna ze swoim faworytem Potiomkinym. Właściwie mu podarowała....Żydzi mają się tam dobrze i absolutnie nie dążom do Putinowskiego reżimu...
W czasie o którym wspomniał Iberte, podziwiałeś siłę i stanowczość Putina, ale to już nie ważne...zdziwiona, że Iberte to pamięta...no tak...wszak dosyć emocjonalnie było...
10-02-2021, 20:29

Jesli Odessa to zydowskie miasto, to moze jaki New Israel powinien tam powstac?
Moze tylko Zydzi nie wiedza, ze to ich miasto?
Jesli krym nie byl ukrainski, to i nie ma o co kruszyc kopii.
Karma wraca...
10-02-2021, 20:43

Wy tu kochani o putinowskim reżimowe piszecie, a ja Wam chce powiedzieć że nasza biedna Polska ma szansę na podobne bagno Sad

Dzisiaj można oglądać TYLKO pisowską tv, bo inne stacje nie nadają. Do czego doprowadziły ten kraj te kaczowe miernoty?
Prześladują przyzwoitych, mądrych ludzi, a promują durniów i pólgłówków Sad

Dziaczuk, módl się za ten biedny, uciemieżony przez psychopatów kraj!
Może twoje modlitwy coś pomogą...
10-02-2021, 21:06

Oj Traffka, Traffka jak Joanna ma sie modlic za ten "uciemiezony przez psychopatow kraj", skoro ona nalezy do najwiekszych fanow psychopatow?!
10-02-2021, 21:38

..nie tylko tv, radio też ma strajk z powodu nieuzasadnionego podatku, prawdopodobnie wywołanego koronawirusem. PiS porozdawał te + 500 i inne dodatki. Łudzie nawet nie chcą zrozumieć, że te pieniądze rząd wziął kredyty, które będą też dzieci spłacać. Nie umiem zrozumieć, że niby wszyscy narzekają na PiS, ale ciągle są wybierają.

...co do putinowskiego reżimu, to też Polska powinna mieć na uwadze, że jak zachce niedźwiedź łapę położyć na Polskę, to ma wszęlką szanse. Mamy nie stabilność i co raz większe niezadowolenie narodu. Ludzie wychodzą na ulicę. Ale czym to się skończy? A już wiemy, jak Putin manipuluje polityką i historią... jeszcze trochę, a będą trąbić, że to Polska rozpoczęła drugą wojne światową. To polacy zrobili zagładę żydom. A co dziwne i nie pojęte, wiele tych gramotnych ruskich w to wierze... wiem, że człowiek wszystkiego wiedzieć nie może...ale podstawowe rzeczy i tak oczywiste?
10-02-2021, 21:46

Roksa, Rosja nie polozy swojej lapy na Polsce, dopoki PL jest w NATO i UE, ale co sie stanie, jak PL rozpieprzy UE to nie wiem. Polacy ciagle nie wyleczyli sie z mitu bycia Mesjszem Narodow i gleboko w to wierza, ze maja misje do spelnienia.
10-02-2021, 21:57

(10-02-2021, 21:38)ferdydurke napisał(a): Oj Traffka, Traffka jak Joanna ma sie modlic za ten "uciemiezony przez psychopatow kraj", skoro ona nalezy do najwiekszych fanow psychopatow?!

No...chyba nie do końca.
Joanna jest katoliczką, bardzo wierząca, ale o ile pamiętam z czasów wyborów prezydenckich w lupcu 2020, to nie jest fanką partii rządzącj ----> największych psychopatów od czasów, gdy Polska odzyskała niepodległość.
10-02-2021, 22:09

Przyszliby Ruscy do Polski, to i kapral Dziubek by po awanse wrocil! Big Grin
Karma wraca...
10-02-2021, 22:21

Traffka, moja pamiec tak daleko nie siega, ale trudno mi sobie wyobrazic, by Joanna byla zwoleniczka liberalnej Polski z aborcja jak za PRL-u.

Tak na marginesie, jak sobie pomysle jak postepowymi byly kraje demoludu w sprawie seksu, to lezka sie w oku kreci.
10-02-2021, 22:33

Osle! Jesli nie jest zwolenniczka PiS, to nie musi byc zwolenniczka tego co w PRL!
Karma wraca...
10-02-2021, 22:38

Martin Niemöller

"Als die Nazis die Kommunisten holten,
habe ich geschwiegen;
ich war ja kein Kommunist.

Als sie die Sozialdemokraten einsperrten,
habe ich geschwiegen;
ich war ja kein Sozialdemokrat.

Als sie die Gewerkschafter holten,
habe ich nicht protestiert;
ich war ja kein Gewerkschafter.

Als sie die Juden holten,
ich war ja kein Jude.

Als sie mich holten,
gab es keinen mehr, der protestierte."
10-02-2021, 22:46

A cos ty taka pompatyczna?
Widac, ze ciagle nie zrozumialas.

Teraz masz na czym poplakac. Big Grin
Karma wraca...
10-02-2021, 23:06

(10-02-2021, 22:46)Traffka napisał(a): Martin Niemöller

"Als die Nazis die Kommunisten holten,
habe ich geschwiegen;
ich war ja kein Kommunist.

Als sie die Sozialdemokraten einsperrten,
habe ich geschwiegen;
ich war ja kein Sozialdemokrat.

Als sie die Gewerkschafter holten,
ich war ja kein Gewerkschafter.

Als sie die Juden holten,
ich war ja kein Jude.

Als sie mich holten,
gab es keinen mehr, der protestierte."
Traffka, ten wiersz to cala prawda o tu mi wisizmu i bezmyslnosci.
Boze uchowaj nas od tego!
11-02-2021, 00:19

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości